Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyám szerint efy asszonynak kötelessége a férjével lefeküdni és a szexhez sosem lehet fáradt. Igaz ez?
Hat engem 25 ev utan sem kell kenyszeriteni en bizony soha nem vagyok faradt egy jo kis gyertyafenyes kettesben partyra Alig varjuk hogy vegre csond legyen a hazban.
Mindig kiprobalunk valami uj dolgot es ha egyikunknek nincs kedve a masik gondoskodik hogy megjojjon a kedv.
Soha nem utAsitom vissza a ferjem sot en is kezdemenyezek es gondosokom a hangulatrol zene gyertya olaj fehernemu.
soah nem untuk meg meg egymast. Jol kell valasztani es a szexet rendszeressen gyakorolni kell nem csak este nappal is kedveskedni kell egymasnak.
sajnalom
De minden kapcsolatot fel lehet razni es ujra lehet ebreszteni gondolj vissza az elso par evre milyen jo is volt vele.
Ha egy férj vagy feleség "hájas disznó" lesz, ott mlind2 hibás.
Miért hagytad, hogy a férjed ilyen legyen?
Es normális kapcsolatokban nem igaz, hogy nem lehet fàradt lenni!
El sem olvastam a többi kommented mert rögtön az első válaszod ez volt:
"De már másoktól is halottam. Mert így nem lépnek félre."
Te nem fogtál fel semmit abból amit írtak az elsők is?
Aki félre akar lépni az félre fog. Sőt olyan pasi is van aki kevesebbszer akar szexet mint te. A hűség az nem ettől függ, sőt ha elnyomod magad akkor könnyebben találsz olyan pasit aki megcsal mert ő is csak azt fogja érezni rajtad hogy rád nem érdemes figyelni mert te magad sem törődsz magaddal.
Na jó most végigolvastam. Vicces kommentek vannak. Efy asszony xD
"Hát nekem nem tud kedvet csinálni a párom mert ha ránézek nemhogy a szextől de még az élettől is elmegy a kedvem."
Miért mentél hozzá? Szavaidból kiindulva arra gondolok hogy nagyon megváltozott, de tudod nem minden esetben egy embert szánt az ég egy nőnek egy életre. Nyugodtan válj el, mert ezt így nem lehet és találni fogsz magadhoz valót is.
A gyerekeknek lesz apjuk akkor is ha különmentek. Bízd rá őket később is és egymás előtt ne szidjátok a másikat, tehát a gyerekek ne érezzenek túl sok feszültséget, a ház meg megoldható, akármi is a helyzet, ez csak kifogás. Lépned kell, de nem feltétlenül azonnal.
A 14-esnek, yudának meg azt üzenném hogy jól félre értette azokat a mondatokat. A dogmatikusság amúgy is káros, de az idézetek nem arra utalnak, hogy más szexuális étvágyú pároknál az egyiknek be kellene hódolnia, ez keresztény eszmékkel is szembe menne.
üdv a XXI. században...
Nem kötelesség a szex, de baromira nem értem, hogy 1. miért mentél hozzá, 2. miért vagy vele, 3. anyádnak mi a retekért kell tudni arról, mennyit dugtok. Illetve nem dugtok, részletkérdés.
Én pl nem szeretem a szexet, ha van, akkor jólesik, de nem vicc, bármeddig kibírnám nélküle. A férjem szintén. Mivel ezt tudtam magamról, olyan párt kerestem, akinek hasonlóak az igényei, mint nekem. Nálunk működik már 17 éve, nem csaltuk meg egymást, mert mindkettőnknek jó így. Amikor beteg voltam, és egy évig semmi nem volt, azt is túléltük együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!