Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyám szerint efy asszonynak kötelessége a férjével lefeküdni és a szexhez sosem lehet fáradt. Igaz ez?
Olyan párt kell keresni akivel egy hullámhosszon vagyunk.
De húsz év alatt mindenki változik.
természetesen mindenki változik, de ha hasonló az alaptermészetük/gondolkodásuk/világnézetük akkor ez nem lesz ANNYIRA kirívó hogy ne tudj alkalmazkodni
ha tűz-víz kapcsolat vagy alá-fölérendelt a viszony akkor viszont nagyon el tud vadulni a kapcsolat akár 3-4 év után is
Keresztény ember vagyok és emiatt tudom, hogy a bibliából származik a gondolat.
Ha megengeditek beollózom az ide vonatkozó részt, ami nem durva és nem kegyetlen kényszerítésre hivatott alkalmazni, hanem két dolgot feltételez legalább.
- a házaspár szeretetben él és akar élni
- más a szexuális étvágyuk
I. Korintus levél:7:2
De a paráznaság miatt minden férfiúnak tulajdon felesége legyen, és minden asszonynak tulajdon férje.
3
A feleségének adja meg a férj a köteles(szükséges) jóakaratot(hajlandóságot); hasonlóképpen a feleség is a férjének.
4
A feleség nem ura a maga testének, hanem a férje; hasonlóképpen a férj sem ura a maga testének, hanem a felesége.
Hát, ha valaki eszerint él, akkor el lehet képzelni, hogy mennyire kielégítő a szexuális élete. mármint a nőnek, mert a férfinek nyilván az :D
Sajnálatra méltó, mert azt feltételezi, hogy a szeretkezés célja a férfi öröme kizárólag.
Nos, a mi kapcsolatunkban ez nem igaz. Bár általában elmondható, hogy amikor a férjemnek kedve van hozzá, akkor csinál hozzá nekem is kedvet :) De mondhatnám, hogy most fáradt vagyok, és inkább ne, biztos nem csalna meg ezért. (Ez micsoda hülyeség már egyébként is) Az más tészta, hogy annyira jó vele az együttlét, hogy bármikor kapható vagyok rá. De ettől még a szex semmiképp sem kötelesség. Se a nőnek, se a férfinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!