Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem hisz nekem mostanában?
Figyelt kérdés
A feleségemről van szó. Valamiért nem hiszi el nekem a dolgokat pedig okom sincs hazudni meg amúgy is utálom a hazudozást és ezzel ő is tisztában van. Ma reggel elküldtem a gyógyszertárba mert annyira fájt a hasam, hogy nem bírtam lábra állni rendesen és hánytam de ő azt mondta, hogy ne színészkedjek. Meglepődtem rajta mert nem szoktam megjátszani magamat, sokszor még "titkolom" is, hogy fáj. Ezzel most nagyon elgondolkodtatott. Megkérdeztem tőle, hogy miből gondolja, hogy hazudok mindenben meg színészkedek de nem kaptam használható választ. Annyit mondott, hogy manapság nem szabad megbízni másokban. Szerintem ez hülyeség, mondtam, hogy normális választ kérek és ott hagyott. Hogyan derítsem ki? 29F2013. aug. 19. 13:39
1/3 anonim válasza:
Mond neki, hogy mindenki magából indul ki. Ha vaj van a füle mögött, akkor nem fog ott hagyni, valahogy biztos magyarázkodni fog szerintem. (Nekem apukám ilyen anyukámmal. Apát már többször rajta kaptam füllentéseken, közben pedig mindig ő mondja anyának, hogy hazudik..pedig nem. Ez már jó ideje így megy. Eleinte én sem jöttem rá, hogy mi a helyzet, de most már én is és anya is tudjuk, hogy mi van.)
2/3 anonim válasza:
Kérdés, mikor kezdődött ez, valamiylen eseményhez köthető a bizalomelvesztés?
Talán talált Rólad valami "bizonyítékot", amit ő annak gondol? Vagy becsapta valaki más? Kérdezd meg, mitől vesztette el a bizalmát és mikor!
3/3 anonim válasza:
Az is lehet, hogy másoktól hallott valamiféle rémtörténetet, megcsalásról, vagy hasonlóról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!