Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A férfiak kényelmesedtek el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak kényelmesedtek el mostanában vagy a nők nem igénylik már a házasságot? Ti hogy látjátok?

Figyelt kérdés
2013. aug. 5. 12:58
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindenkinek a magánügye, hogy szeretne-e házasodni vagy sem, és ezt a párjával kell megtárgyalnia. Általános következtetéseket nagyon nem lehet levonni. A fontos csak az, hogy magunkhoz való partnert válasszunk, és ne legyünk olyan vakok, mint itt is sokan (lásd, napi öt kérdés arról, hogy a férfinak esze ágában sincs elvennie, de a lány 6 éve nyúzza ezzel és mekkora szemét a hapsi - holott az elejétől fogva tudja, hogy nem házasságpárti).
2013. aug. 5. 13:01
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyik sem. Ma már nem elvárás a házasság így aki nem akar az nem házasodik kényszerből mint régen.
2013. aug. 5. 13:03
 3/7 A kérdező kommentje:

Szerintem is mindenkinek a magánügye, hogy házasság párti vagy sem. Véleményem szerint is mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy szeretne-e házasodni vagy sem. De azt azért lehet tudni, hogy a házasságkötések száma évről-évre csökken...

A tágabb környezetemben én azt látom, hogy a férfiak körében inkább elterjedtebb az a nézet, hogy a házasságkötés csak felesleges formaság. A nőknél ezt csak akkor látom, ha már csalódtak ebben az intézményben. Elváltak, rossz példákat láttak stb.

2013. aug. 5. 13:11
 4/7 anonim ***** válasza:
67%
Magyarország, akárki akármit is mond, sz@r helyzetben van. Az emberek nagy részének nem fér bele esküvő, és nagy részük, ha már esküvőt tart szeretné megünnepelni is. Erre lehet évekig gyűjtenek, vagy inkább meg se tartják.
2013. aug. 5. 13:25
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

A nő is eldönti, hogy ha annyira akar házasodni akkor belemegy-e az együttélésbe házasság nélkül. Nem utolag kell szidni a férfit hanem a nőnek tudnia kell mit akar.

Én például házasság nélkül nem szeretnék szülni, ezért ha a gyerekei anyjának engem képzel akkor tudja, hogy az azzal jár, hogy először elvesz.

2013. aug. 5. 13:31
 6/7 anonim ***** válasza:
Régen muszáj volt házasodni, ma már nem az. Ez az ok.
2013. aug. 5. 14:01
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem ebbe sok minden belejátszik.

1. Most már nem olyan erős a társadalmi elvárás, hogy házasodjon az ember - most is kinézik egyes helyeken azokat, akik nem akarnak, de nincs akkora társadalmi megvetés irántuk.

2. Rengeteg negatív példa van azokból az időkből, amikor az emberek kvázi rá lettek kényszerítve a házasságra, főleg a nők szemszögéből. Csalja a párja, iszik, játékgépezik, kártyázik... ráadásul most is rengeteg ilyen példa van, de most azért, mert rózsaszín ködben házasodnak össze az emberek, és nem akarják tudomásul venni a mások hibáit... aztán a gyerekeikre, ismerőseikre ráragad az, hogy csak negatív példákat hallottak a házasságról

3. Ma már nincs szükség a házasságra, sokaknak tényleg cska egy papír, az meg minek.

4. A csélcsap típusú férfiak meg az önállóbb, akár karrierista típusú nők ma már nem fognak házasodni... plusz ha nem érzik az igazinak a kapcsolatot, sokan vannak olyanok, akik elvannak a langyos vízben, mert megoszlanak a költségek, mert Kati mossa ingem-gatyám/Pista hoz haza pénzt, instant szex, de házasodni nem házasodnának, vagy épp csak a férfi nem...

2013. aug. 5. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!