Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Akik ház felújításban vannak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik ház felújításban vannak vagy voltak, mennyire viselte meg a házasságotokat? Vagy ha még nem voltatok azok?

Figyelt kérdés

2013. aug. 17. 19:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Éppen tanítom a férjem glettelni.:)
2013. aug. 18. 10:11
 12/13 anonim ***** válasza:
Ugyan azt gondolom,mint 7-es. Én mondjuk azt a napot is bánom,amikor kitaláltam,hogy költözzünk ide. Csak saját ház miatt éri meg az egész felújítással való rengeteg stressz és nyilván Kedves Kérdező esetetekben ez így van és ez a cél lebegjen a szemed előtt így remélem könnyebb lesz venni az akadályokat,mert tudod,valamit valamiért.Egymást pedig szeressétek.
2013. aug. 18. 13:23
 13/13 anonim ***** válasza:

#5: No, mi átépítettük a házat, miközben benne laktunk, szerintem az a legrosszabb... A párom a pincében lakott (az idő egy részében egy egérrel), én az alsó szinten majdnem az összes bútorral, alig fértem el... Közben fölöttem benézett az ég, beesett az eső, illetve bepotyogott a friss beton... :D

De még mindig jobb volt, mint előtte a bérelt házban, fantasztikus, ha az ember a sajátjában lakhat és tág keretek között azt csinál, amit akar... Drágább, melósabb, de nem baj, ez ilyen.

Nálunk ma is volt némi feszültség a ház lassú haladása miatt, de nem egymás ellen, arra semmi okom, csak úgy általában. Abban tökéletesen biztos vagyok, hogy ha elintézzük a legnagyobb feladatokat, akkor hirtelen béke lesz még bennem is. A párom eleve szolidabb fajta, én vagyok a szenvedélyes és kritikus.

2013. aug. 18. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!