Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik ház felújításban vannak vagy voltak, mennyire viselte meg a házasságotokat? Vagy ha még nem voltatok azok?
#5: No, mi átépítettük a házat, miközben benne laktunk, szerintem az a legrosszabb... A párom a pincében lakott (az idő egy részében egy egérrel), én az alsó szinten majdnem az összes bútorral, alig fértem el... Közben fölöttem benézett az ég, beesett az eső, illetve bepotyogott a friss beton... :D
De még mindig jobb volt, mint előtte a bérelt házban, fantasztikus, ha az ember a sajátjában lakhat és tág keretek között azt csinál, amit akar... Drágább, melósabb, de nem baj, ez ilyen.
Nálunk ma is volt némi feszültség a ház lassú haladása miatt, de nem egymás ellen, arra semmi okom, csak úgy általában. Abban tökéletesen biztos vagyok, hogy ha elintézzük a legnagyobb feladatokat, akkor hirtelen béke lesz még bennem is. A párom eleve szolidabb fajta, én vagyok a szenvedélyes és kritikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!