Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ha félrelépne a férjed/feleség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha félrelépne a férjed/feleséged akarnád tudni vagy nem?

Figyelt kérdés

Gondolom megoszlanak a vélemények ezzel kapcsolatban, kíváncsi vagyok mennyire.

Szóval ha történt egy félrelépés (ami nem lett komoly és nem lett belőle több, folytatás...stb), mi lenne a "jobb"?

Ha elmondja vagy ha nem?

Válaszodat kérlek fejtsd ki egy kicsit!

2013. aug. 16. 08:55
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Ha egyetlen jelentéktelen egyéjszakás kaland, akinek a nevére sem emlékszik másnap, akkor nem. De ha ebből több van, akkor igen.

Ha viszony vagy érzelmileg is kötődik hozzá, akkor igen.

2013. aug. 16. 09:54
 12/20 anonim ***** válasza:
Tudni szeretném. Méghozzá úgy, hogy ő mondja el.
2013. aug. 16. 10:09
 13/20 anonim ***** válasza:
Akarnám tudni, hogy miylen emberrel élek együtt. Sosem voltam strucc típus, és nem hazudom a boldogságot. Nem maradnék vele, és igen, nagyon szeretném tudni, hogy gerinctelen volt. Ha más pozitívum nem marad belőle, legalább mondja a szemembe! N30
2013. aug. 16. 10:53
 14/20 anonim ***** válasza:
Igen szeretném tudni, de az ő szájából! Főleg ha itt már kötődésről, érzelmekről is szó van, de akkor is ha azt sem tudja, hogy hívták az illetőt, de megtörtént! Az illetőre nem lennék kíváncsi, hogy ki az, de legalább megtudom, hogy egy gerinctelen emberrel élek! Vagyis akkor már csak éltem, mert repülne, mint kutya a nokedlibe!!
2013. aug. 16. 11:33
 15/20 anonim ***** válasza:

Gondolkodom egy ideje.igazából nem tudom eldönteni. :S

Egyrészről persze jobb tisztán látni, de tudom hogyha tudnám már nem működne tovább. :( Remélem sosem kell megtapasztalnom ezt.

2013. aug. 16. 11:52
 16/20 anonim ***** válasza:
Igen, mindenképpen tudni szeretném. És egy idő után úgyis rájönnék... Ilyen helyzetekben Columbo elbújhat a hátam mögött...
2013. aug. 16. 13:13
 17/20 anonim ***** válasza:
46%

Amiről nem tudunk nem fáj, ez az oka, amiért azt mondanám, hogy édes tudatlanságban szeretnék élni.

Viszont ha megcsal az utolsó álmomat is ripityára töri, és hazugságban élni... Na azt ne kelljen, engedjen szabadon előtte.

2013. aug. 16. 13:14
 18/20 anonim ***** válasza:
Felesegem megcsalt, emaileket lattam meg eskuvon heten is talalkoztak,( nyitva marad az emailje) eloszor ott akartam hagyni utana kibekultunk, azota van egy gyerekunk.
2013. aug. 16. 13:34
 19/20 anonim ***** válasza:
Én mikor megtudtam, összedőlt az életem. És valamiért az ember hülye és minden részletre kíváncsi, kivel, hányszor, hogyan. És az nem igaz hogy bibinek kell lenni egy kapcsolatban a félrelépéshez, elég egy gyenge pillanat, egy megfelelő személlyel és megtörténik. De hiszek abban, és én úgy is éltem, hogy még a lehetőséget is kerültem, a feleségem sajnos nyitottabb volt ilyen téren. Soha nem bocsájtanék meg ilyesmit!
2013. aug. 16. 18:56
 20/20 anonim ***** válasza:

Nem lepődöm meg,hogy a GYK javarésze ezen a véleményen van,amit itt is többségben olvasni. Én viszont EGYÉRTELMŰEN azt mondom jobb nem tudni az ilyet. Pártolom azt,hogy nem csak az olyan kapcsolatokban fordul elő az ilyen,ahol bármi baj is lenne.Pláne ha ilyen egyéjszakásról beszélünk.Amiről nem tudunk az nem fáj és ha meg jelentősége sem volt,akkor minek ez az önkínzás.Főleg a férfiak képesek teljesen érzelemmentesen félremenni.Náluk ez teljesen másképp működik,kb egy WC-zéssel ér fel.

A 19-es első két mondatát is írhatnám.Én is hülye voltam.

2013. aug. 17. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!