Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden férj ilyen életképtelen?
pl Lusta havat lapátolni, füvet vágni , kutya szart napi rendszerességgel összeszedni udvaron rendet rakni, magának megcsinálni az innivalot
szerintem még egy ilyen férj nincs mint az enyém reggel kávét kell neki fözni és ágyba vinni.....
Te kényeztetted el. Egyébként meg tényleg nem derül ki, hogy az egész napja henyélésből áll - e, vagy szimplán 10-12 óra munka után, már lusta házimunkát végezni?
Ezt a többi válaszolónak üzenem: a cseléd, mindig az, aki annak érzi magát.Viszont veszélyes igy gondolkodni, mert előbb-utóbb más is annak tekint majd. Nekem semmiből sem áll reggel 10 perccel korábban felkelni, és főzni a páromnak egy kávét, kenni neki egy szelet kenyeret reggelire. Ellenkezőleg, boldoggá tesz a gondolat, hogy megtehetem.
Nekem meg annyira hiányzik, hogy kiszolgáljam a férjemet. Fiatal korában megszokta,hogy mos, takarit fõz. Nem igényli, hogy kiszolgáljam.A kávét is lefõzi reggel magának, mert azt mondja én ugysem tudok olyan erõset fõzni.
Ha megkérem porszivózik, vagy mosogat, sõt magától csinálja.
" reggel kávét kell neki fözni és ágyba vinni."
És miért nem borítod a nyakába???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!