Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasságkötésnél lagzizene lehet Rammstein?
", majd jött a AC/DC, Iron MAiden és hasonló számok."
Ezzel az a gond, hogy a fent említett együttesek ZENÉT játsszanak, míg a Rammstein kamu divatdiscoműmetálf*st. És míg az előbbi élvezhető, tartalmas zene, az utóbbi nem.
A jó, klasszikus soft rockokat, heavy metalt és hard rockot mindenki képes élvezni, bulizni rá, az ilyen Rammstein féle mocskokra maximum a szemüket forgatják majd.
na megszólalt az értelem.... hány Rammstein számot ismersz? szövegestül, mindenestül?
Képzelem.. valszeg azért jutottak idáig, mert olyan szarok..
Utolsó: Anno a Spice Girls is jutott "idáig", mégis szar volt...
20-30-40-50 éves világhírű bandákat nem kellene valami pár éve létező divatmetálhoz hasonlítgatni szerintem.
Ez a násznéptől függ.
Mi az elején tisztáztuk, hogy mulatós és cigányzene nem lehet, mert egyikünk se szereti.
A családunk és a barátaink nagyon jófejek, vidámak, reggel 5kor még AC/DC-re és Tankcsapdára pörögtek, nagy buli volt :)
De mi tudtuk előre, hogy kedvelik az ilyen zenét, csak egy pár ment el 3 óra körül lefeküdni (a kislányukkal).
Ugyan nekünk még kilátásban sincs lagzi, de ha most lenne egy lakodalmunk a párommal, szerintem mi simán nyomhatnánk Tankcsapdát meg AC/DC-t meg hasonlókat, mert mi ezeket imádjuk legjobban, és a rokonaink-barátaink is főleg ezeket preferálják.
Szerintem 1-2 számba senki nem hal bele, de ha a meghívottak nem szeretik, akkor tényleg nem kéne erőltetni. Lehet, persze, hisz rólatok szól, de a vendégek akkor nem érzik majd olyan jól magukat.
Nekem ha valaha lesz lagzim, az tuti hogy tök vegyes zene lesz.. rock, mulatós, diszkós, lassú, stb, akkor mindenkinek lesz amit szeret :D plusz én is elég vegyes ízlésű vagyok :D
11 Te hallottál egyáltalán valaha életedben Rammsteint? Ismered a szövegét? Mert szerintem csak hallottál összesen két dobverést, meg egy gitárpengetést és rávágtad, hogy divatzene.
Köszi a válaszokat, persze nem egész este csak Rammstein menne, de nem is lenne belőle hiány:D De ha csak egy-egy szám lenne, az is nagyot szólna.:)
Szerintem lehet, jó ötlet!
A szintetizátoros aranyesőzős paliktól kiráz a hideg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!