Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Második házasságkötésnél templomban milyen ruha lenne ízléses?
Figyelt kérdés
-30 vagyok
-páromnak azért csak tetszene a fehér ruhás jelenség, butított verzióban
Linkelnétek képeket is?
2012. jan. 11. 23:52
1/20 anonim válasza:
Másodszor,hogy esküdhetsz templomban? Ott csak egyszer lehet....Ha meg templomiból csak az első,én bizony rendes menyasszonyi ruhát vennék..
2/20 anonim válasza:
3/20 anonim válasza:
Na igen, elvben nem lehet templomban második. Ha mégis csinálsz valahogy azt jelenti, hogy neked ez csak egy kellék, akkor meg tök mindegy mit veszel fel.
4/20 anonim válasza:
Apósom volt neje 3x esküdött habos-babos menyasszonyi ruhában, ebből 2 templomban volt...
Tehát szerintem nyugodtan vegyél fel azt, amit szeretnél :)
5/20 anonim válasza:
Már a vallás sem a régi........
6/20 anonim válasza:
7/20 anonim válasza:
Az egyik válaszoló linkjei közül a harmadik gyönyörű, egyszerű ruhákat mutat, szerintem ilyesmikből válogass, fehér helyett pedig lehetne annak valamelyik árnyalata: csontszín, pezsgőszín vagy drapp.
9/20 anonim válasza:
Leginkább azok a menyasszonyok, akik másodszor állnak oltár elé, azok színes ruhákat választanak. Nézegess nyugodtan, semmi íratlan szabály nincs arra, hogy tilos fehéret felhúzni. Ami tetszik.
[link] mondjuk ezt a színt nem ajánlanám, de megnézni azért lehet
10/20 anonim válasza:
Már maga a 2. templomi esküvő nem ízléses.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!