Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Második házasságkötésnél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Második házasságkötésnél templomban milyen ruha lenne ízléses?

Figyelt kérdés

-30 vagyok

-páromnak azért csak tetszene a fehér ruhás jelenség, butított verzióban

Linkelnétek képeket is?

2012. jan. 11. 23:52
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kérdésre érkezett válaszokat! Átnézegetem!
2012. jan. 12. 08:34
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
nem tudom miért szóljátok le, lehet h megözvegyült, vagy szétválasztották őket egyházilag, a férje miatt. Sajnos előfordul mindkettő...persze ha egyik sem, akkor tényleg fura
2012. jan. 12. 11:12
 13/20 anonim ***** válasza:
egy szóval sem említette a kérdező, hogy az első is templomban volt...
2012. jan. 12. 11:28
 14/20 anonim ***** válasza:
78%
Kedves kérdezö. A lehetö legrosszabb helyen érdeklödsz mert itt szó nélkül megköveznek mindenkit, aki másodjára is templomban esküszik. Pedig még hátteret sem ismerik. Szerintem olyan ruhát válassz amiben jól érzed magad!biztos szép leszel! Sok boldogságot.
2012. jan. 12. 12:43
 15/20 anonim ***** válasza:
akár 5ször is lehet templomban esküdni, csak meg kell fizetni a válást ami a sima váláson kívül még plusz költség.
2012. jan. 12. 13:15
 16/20 A kérdező kommentje:
kedvesek vagytok! :-)
2012. jan. 12. 13:42
 17/20 anonim ***** válasza:
52%

Akik azon vannak megakadva, hogy második templomi esküvőről van szó, azoknak feltennék két kérdést:

Ti milyen színű ruhában esküdtetek?

Szüzek voltatok?

Mert ennyi erővel ugyanolyan "álszent" dolog, ha egy nem szűz nő fehér ruhát visel az esküvőn, mint ha valaki kétszer esküszik templomban. Ugye-ugye? Úgyhogy szerintem csak ne rinyáljatok, nevetséges ami itt folyik, rájuk se hederíts kérdező! Ja és sok boldogságot! :)

2012. jan. 12. 15:57
 18/20 anonim ***** válasza:
38%

Kevered a szezont a fazonnal.

A fehér ruha és szüzesség kapcsolat egy szokás.

Az "egy életben egy esküvő" az pedig egy egyházi törvény!

2012. jan. 12. 18:07
 19/20 anonim ***** válasza:
49%

Mindig lenyűgöz, hogy ha közlök egy tényt, ami ugye nem vélemény akkor a GYIK látogatói akár 50% alá is tudják azt értékelni.

Gratulálok lepontozóknak ezúton az értelmi szintjükhöz!

2012. jan. 13. 16:44
 20/20 anonim ***** válasza:
Noha tényleg egyszer illik templomban esküdni, és vallásos is vagyok, de bevallom én is simán kérném a második templomi esküvőt is-hacsak a pénz annyira nem akadályozna. De kedves kérdező, 30 éves vagy, szóval még fiatal, és jogod van neked is, és a párodnak is a szép esküvőhöz. Sok boldogságot, és örülök neki így ismeretlenül, hogy másodszorra is sikerült megtalálnod a boldogságot! Csak ez számít!
2012. jan. 13. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!