Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak miért van ennyire szükségük 40 éves koruk felett is az állandó kocsmázásokra?
Figyelt kérdés
Az én párom jövőre lesz 40, és bár mostanában kicsit mérséklődött a hétvégi kocsmázásai száma, ha nem téptem volna annyit a számat, hogy ne jöjjön már haza minden egyes hétvégén hót részegen mert nem fogom ezt bírni hosszabb távon, most is ugyanezt csinálná. De szinte az összes barátnőmnek is hasonlók a problémái: ahogy a párjának véget ér a pénteki műszakja, az az első, hogy megy a kocsmába a haverokkal sörözni, aztán valamikor hajnalban hazaér ahelyett hogy a családjával lenne, mikor egész héten alig találkoznak, mert dolgoznak mindketten, gyerek iskolában, stb. És ez másnap folytatódik, tehát ha szombat este van, akkor megint menni kell inni. Hangsúlyozom, most nem arról az esetről van szó, ha valaki havonta beiktat 1-2 ilyen hétvégét vagy ha 1-2 órára leugrik egy sört meginni. Miért van erre szükségük a férfiaknak? A 40x évük alatt ennyire nem tudták kiélni magukat? Meg ha még megállnak egy bizonyos mennyiségű pia után, akkor oké, de ha nem tud úgy elmenni, hogy ne részegen jöjjön haza? Én is dolgozom egész héten, de amikor végre jön a hétvége, csak arra vágyok, hogy otthon ledőlhessek, pihenhessek, együtt lehessek a szeretteimmel.2013. aug. 11. 15:16
21/21 anonim válasza:
ha neked ilyen pasi kellett akkor ugy kell. van akinek eddig terjed az intelligenciaja hogy kopkodokben erzi jol magat hetvegen a csaladja helyett. az en ferjem se negyven alatt se felett es a barati korunk se jart kocsmaba. Tarsasagban ahol mi felesegek is ott vagyunk szivesen megiszik 2-3 pohar vorosbort vagy 2 sort egy este de en a 39 eves hazassagunk alatt berugva 1 alkalommal lattam amikor a rokonok kulonfele italokkal beitattak husveti locsolaskor. gondolom nem most kezdett inni hanem ilyennek ismerted meg. hat akkor vagy megszoksz vagy megszoksz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!