Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A férfiaknak miért van ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknak miért van ennyire szükségük 40 éves koruk felett is az állandó kocsmázásokra?

Figyelt kérdés
Az én párom jövőre lesz 40, és bár mostanában kicsit mérséklődött a hétvégi kocsmázásai száma, ha nem téptem volna annyit a számat, hogy ne jöjjön már haza minden egyes hétvégén hót részegen mert nem fogom ezt bírni hosszabb távon, most is ugyanezt csinálná. De szinte az összes barátnőmnek is hasonlók a problémái: ahogy a párjának véget ér a pénteki műszakja, az az első, hogy megy a kocsmába a haverokkal sörözni, aztán valamikor hajnalban hazaér ahelyett hogy a családjával lenne, mikor egész héten alig találkoznak, mert dolgoznak mindketten, gyerek iskolában, stb. És ez másnap folytatódik, tehát ha szombat este van, akkor megint menni kell inni. Hangsúlyozom, most nem arról az esetről van szó, ha valaki havonta beiktat 1-2 ilyen hétvégét vagy ha 1-2 órára leugrik egy sört meginni. Miért van erre szükségük a férfiaknak? A 40x évük alatt ennyire nem tudták kiélni magukat? Meg ha még megállnak egy bizonyos mennyiségű pia után, akkor oké, de ha nem tud úgy elmenni, hogy ne részegen jöjjön haza? Én is dolgozom egész héten, de amikor végre jön a hétvége, csak arra vágyok, hogy otthon ledőlhessek, pihenhessek, együtt lehessek a szeretteimmel.
2013. aug. 11. 15:16
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
82%
az apám meg a párom is szakmunkások, mégse iszik egyik se a kocsmába részegségig, sőt a kocsmába se jár egy fröccsért. Apám alkalmi ivó, szereti a kisüstit, meg a jó bort esténként és ennyi. Párom még engem is megszól, ha iszok egy sört a melegbe, mert milyen rossz a szaga. Úgyhogy a végzettség Qrvára távol áll az ivástól. Sógor viszont 2 diplomával sz.ar életét él és majdnem mindennap részeg. Itt egy ellenpélda, hogy ne csak a szakmunkások legyenek már alkeszok! Én is ismerek sajna 40+-os ivós pasasokat... Egyik ráhagyja a gyereket a feleségre, ő irány a kocsma, másnap üvölt, ha lát egy darab mosatlan edényt, és ha nincs előtte azonnal valami meleg. Persze feleség melózik és mégse jár utána inni..ők fiatalon is ilyenek voltak, haverok, munkatársak, kocsma. SZtem a te férjed ezelőtt is pont ugyanilyen volt, számíthattál rá. Miért van szükség erre? Mert így szokta meg, ő ezt élvezi kész. A gyereket meg letojja, kínlódjon vele az anyja, neki meg megmaradjon az a része a gyerekvállalásnak, amikor focizni kell vele, meg játszani, mert az élvezetes, semmi rizikó. A többi szarsághoz nincs kedvük /éjjeli sírás, együtt tanulás, edzésre vinni, orvoshoz stb/.
2013. aug. 11. 15:36
 12/21 anonim ***** válasza:
81%

Ez abszolút nem végezettség függő.

Az én bátyám is majdnem minden hétvégén berúg. Két diplomás mérnök. A Max-Planc intézetben doktorált kohászatból. A legokosabb ember akivel valaha találkoztam minden elfogultság nélkül.

A társaság amibe jár ha jól tudom 100%-ban értelmiségi emberekből. Van köztük ügyvéd, magas beosztású rendőr, vezérigazgató, több vállalkozó. Aztán hétvégente összeülnek egy menő sörözőben vagy egy bárban aztán s.e.g.g részegre iszák magukat. Csak ők nem kannás bortól rúgnak be hanem méreg drága belga sörtől meg még drágább ír whiskytől, de a végeredmény ugyanaz. A putris kocsmába azért járnak alacsony végzettségűek és keresetűek mert azt engedhetik meg maguknak. De pl BP menő bárjai már nyilván nem velük van tele és ezeken a helyesen se az üdítő a legkelendőbb.

Az értelmiségiek és a fizikai munkások között is rengeteg aki rendszeresen iszik. Csak más közegben kell a két réteget keresni.

2013. aug. 11. 15:37
 13/21 anonim ***** válasza:
67%

Statisztikai átlagról van szó, nem univerzális szabályról. Tehát nem azt mondtam, hogy minden szakmunkás iszik és minden diplomás absztinens, hanem arányaiban gyakoribb a szakmunkások között. Ez nem zárja ki, hogy legyen alkoholista diplomás (én is ismerek vezető orvosokat, akik keményen isznak), vagy absztinens szakmunkás.

Ne tessék személyesen venni mindent.

2013. aug. 11. 15:43
 14/21 anonim ***** válasza:
86%
Persze, hogy nem végzettség függõ, a tanult emberek is isznak, inkább egyéniség függõ, ki hogyan tud megbirkózni a napi gondokkal!
2013. aug. 11. 15:45
 15/21 anonim ***** válasza:
85%

Egyszerű.

Elégedetlenek az életükkel, a munkájukkal stb.

Egész héten azt várják, hogy végre berúgjanak, és legalább egy estére ne legyen tudatában a borzalmas életüknek.

Aki boldog és elégedett, annak nincs szüksége arra, hogy boldog tudattalanságba juttassa magáz.

2013. aug. 11. 15:57
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom. Hála égnek a környezetemben élő férfiaknak eszébe sincs kocsmába járni...sőt, inni sem!
2013. aug. 11. 16:26
 17/21 anonim ***** válasza:
74%
Tescóból olcsóbb.
2013. aug. 11. 16:41
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

normális, életcélokkal rendelkező férfi nem a kocsmába hordja a fizetését. egy hétvége alatt akár 10 rugó is rámehet erre, az havi 40, amiből értelmes ember inkább új autóra, lakásfelújításra spórol vagy a gyerekei taníttatására.

a párom nagyon ritkán megy kocsmázni a haverokkal, de akkor is megmaradnak a kulturált szinten, soha nem jött még haza talajrészegen.

nem is beszélve arról, h a gyerekek milyen példát látnak egy ilyen apától...?

2013. aug. 11. 19:13
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Az én apám 40 lesz, és egy évben megiszik netalán 2 bort, esetleg mikor már nagyon kívánja megiszik egy pohárral, esetleg ha valami ünnepség van, újévkor is megiszik egy pohár pezsgőt, a sör látványától meg egyenesen rosszul lesz.

Egyébként nem tudom, hogy vagytok vele, apukámnak egy szakmunkása van, mivel nem volt ideje tanulni, mert dolgozott kiskorában, anyukámnak 8 általánosa van, mert a piacon kellett árulnia, mégis céget vezetnek, és ha úgy vesszük, úri emberek.

Tehát nem a végzettségtől függ szerintem, ki milyen ember lesz. A nagyszüleim mindkét félről nagy szegénységben éltek, s talán az ő szüleik is.

2013. aug. 11. 19:24
 20/21 mustafa33 ***** válasza:
62%
Vagy mindig ilyen volt, egyszerűen ez a hobbija (van ilyen igénytelen kedvtelés is), vagy otthon van a baj amiért inkább a kocsmát választja.
2013. aug. 13. 01:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!