Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nagyon felhúztam magam. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon felhúztam magam. Mit csináljak, hogy idegből ne ordítsak vele?

Figyelt kérdés

Férjem kitalálta, hogy letolja kopaszra a haját hajnyíróval, kérte, hogy hátul majd segítsek. Közben kitalálta, hogy de vicces lenne punk-os csíkot hagyni. Behívott, hogy hátul "csináljak valamit". Nem vagyok fodrász, kézügyességem sincs.

Hátul szerinte vastagra hagytam, elkezdett hisztizni (3 éves gyerek szintjét tessék elképzelni, visítás, csapkodás, puffogás), miszerint ő "nem így gondolta". Közben sürgetett is, hogy kényelmetlen pózban guggol a kádban.

Ideges lettem, bele toltam a hátsó csíkba is, lecsaptam a hajnyírót és ott hagytam. Azóta hallgatom, hogy mekkora f.a.s.z vagyok.

Szívem szerint visszamennék, még fejbeverném a hajnyíróval és rázárnám a fürdő ajtaját.

Mondtam neki, hogy vannak erre képzett szakemberek, fodrásznak hívják őket, menjen oda, ha tökéletes eredményt akar. De puffog, hisztizis, visítós hangon kiabál azóta is (tényleg, mint egy nő).

A vérnyomásom az egekben, pedig pont most akartam még aludni egy kicsit.

2013. aug. 10. 09:09
 1/7 anonim ***** válasza:
Probalj meg elmenni setalni. Vagy olyan helyre(a hazban) ahol nincs ott es a puffogasat sem hallod. Aztan ha lenyugszotok.beszeljetek meg:)
2013. aug. 10. 09:13
 2/7 anonim ***** válasza:

Én megmondanám neki, hogy egy felnőtt férfihez mentem hozzá, gyerekkvisítást csak akkor akarok legközelebb hallani, ha azültem, és akkor sem szívesen.

És moat elmegyek itthonról, szóljon ha tud felnőttként viselkedni, majd akkor hazajövök.

Gondolkodjon el rajta, hogyan viselkedik.

Kért egy szívességet, amihez gyakorlatlan vagyok, máskor mérlegeljen, és mint már mondtam, erre valók a fodrászok...

2013. aug. 10. 09:34
 3/7 A kérdező kommentje:

Argh, mondja tovább. Most már azt is idekeverte, hogy tegnap apámmal telefonon volt egy kisebb vitám, ami után apám rám csapta a telefont. (Hirtelen haragú, de nem haragtartó, 5 perc után szerintem el is felejtette a dolgot). Majd fejtegette, hogy apám mennyi mindent megtesz értem, és ennyire nem voltam hajlandó neki és most azonnal kérjek bocsánatot tőle. (Két sort kellett volna írnom egy magyarul valamennyire beszélő külföldi ügyfelének, aki ezt pont megértette volna magyarul is, mi viszont már késésben voltunk egy programról, ezen vitatkoztam össze apámmal. Ma reggelre láttam a levelezést, hogy simán megbeszélték az ügyféllel e-mailen, mindenki értett mindent.)

Annyira nem hiányzott mára ez a felesleges balhé. Most letolta kopaszra és még elkezdte részletezni, hogy biztos rosszindulatból hagytam vastagra a csíkot.

Mondtam, hogy semmi gond, tényleg elbénáztam, de egy "figyu, túl vastag, vágjál még belőle légyszi" konstruktívabb lett volna, mint ez az eszement hiszti, amivel annyit ért el, hogy neki nem lett taraja, de pocsék mindkettőnk hangulata.

2013. aug. 10. 09:40
 4/7 anonim ***** válasza:
én ilyenkor leülök a TV elé, és bólogatok, egyszer majd kifröcsög magából az összes keserűségét és akkor lehiggad
2013. aug. 10. 10:25
 5/7 anonim ***** válasza:
Ne haragudj még, de én talán még az ellenségemmel sem viselkedek így, nem hogy a párommal! Szereted még?
2013. aug. 10. 12:32
 6/7 anonim ***** válasza:

Hát te is egy eléggé hisztis vagy, összeilletek...

Gondolom volt előzménye is, hogy így viselkedik veled a férjed, csak ezt kifelejtetted...

2013. aug. 10. 18:45
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát ezen halálra röhögtem volna magam a helyedben:D Felvettem volna videóra a visítós hangot és visszajátszottam volna neki, amikor "józan":D
2013. aug. 10. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!