Ádi99 kérdése:
Meddig lehet egy Intel E5700 Dual Core-t húzni, mert már felhúztam 3.5GHz-ig?
Figyelt kérdés
Felhúztam a procimat 15x szorzúval 233MHz-re és úgy let kb 3.5GHz. így olyan 500 pontal lett jobb a Benchmark tesz amit a 3DMark06-al végeztem el és kb olyan 35-45°C körül mozgott.
Szerintetek érdemes lenne úgy 3.8GHz vagy 4GHz-re húzni?
2013. júl. 9. 16:26
1/14 anonim válasza:
Alapon hány mhz? Mert amúgy 3.5 már jó, de talán belefér a 3.8 is. A hőfok tökéletes, csak aztán meg ne süsd...
2/14 A kérdező kommentje:
alapból 3000mhz körül mozog de be van állítva a biosban hogy 70 foknál kapcsoljon ki meg nagyon jól van beállítva a házam hőáramlása az alaplap is 20-30 fokos a proci meg sosem volt még 60 fok fölött
2013. júl. 9. 16:34
3/14 anonim válasza:
szerintem inkább 60 fokra állítsd a jelzést mert az már sok neki, ha ilyen jól szellőzik még óvatosan rátolhatod azt a párszáz mhz-t
4/14 A kérdező kommentje:
hát pontosabban 65 fokra van rakva hogy figyelmeztessen de a gyártó szerint 80-ig nagyon is tökéletes a proci hőfok
2013. júl. 9. 16:37
5/14 anonim válasza:
ha 80 fokig felmegg tyűűha :D
füstölve fog kiolvadni a foglalatból a procid :D(persze csak képletesen...)
6/14 A kérdező kommentje:
de 90 fok fölött van a károsodás :DDD a leírásban ez volt de max maxra húzom a ventiket mert 2db csapágyas 12-es 6000 fordulatszámú van benne ami mind bele fúj és ahol tud kiszabadul a levegő amikor nagyon sok helyen kitud és a hűtők úgy kb 35%-on van xd ott a házban meg oylan 25 fok lehet...
2013. júl. 9. 16:40
7/14 anonim válasza:
belefúj? ha mind belefúj az nem ok
8/14 A kérdező kommentje:
hát de jó hüsi van meg porszűrő is van benne a ventiknél és szabadon áramlik kkifele a levegő
2013. júl. 9. 16:44
9/14 anonim válasza:
A gépház elején és hátulján van? mert akkor ha mindegyik belefúj az érdekes... a hátul lévőnek nem be hanem ki kéne tolnia szívnia a hideget, hanem kitolnia a meleget és úgy meglenne a szellőzés. Ha így is jól hűti, akkor meg bocs hogy beleszóltam :)
10/14 anonim válasza:
várj hülyeséget írtam :DDD ...nem betolnia a hideget, hanem kiszívnia a meleget...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!