Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ezzel a helyzettel? Elég bonyolult lesz. Bocsi
Párommal kisbabát várunk,kezdjük ezzel.(30hetes terhes vagyok) Van 2 gyerekem,de őt tekintik apának,szóval mondhatni ők is az övéi.(Igazi apa nem jelentkezik semmilyen formában)Tegnap pici összeveszés miatt már szótlanul aludtunk el egymás mellett,reggel mintha misem történt volna mosolyogtunk egymásra.Addig amíg nem kezdtem el megbeszélni vele a mai napot. Rengeteg ügyintézni valóm van/volt és már egy kis jegyzetfüzetbe írtam.Ebből 2 dologban kértem az ő segítségét amikhez én nem értek sosem csináltam,férfi dolog. Erre ő: hát minek kell ő ahhoz? És különben is jönnek a hittérítő barátai eszmecserére pont amikor mennünk kéne. Egyébként az útvonaltervemben van pl a baba 30.heti ultrahangja is..gondoltam szeretné látni..de basszus nem! Aztán én erre picit elkezdtem pityeregni...nem tehetek róla kismama hormonok,elég xarul esett,hogy se babát nézni nem akar se segíteni. Ő meg olyan,hogy ilyenkor ha kapna érte 8millát sem jönne megvigasztalni,hanem ideges lesz.El is viharzott valahova megsértődve.Mit tudtam tenni,reggeli készítés gyerek etetés után kocsiba be és indulás a tervezett napnak úgymond egyedül segítség nélkül.A kapun kilépve épp összefutottunk vele,jött haza..de egy szó nélkül mentünk utunkra ő is én is.Nagyon büszke vagyok magamra,mert sikerült egyedül a férfi dolgokat is elintézni :D És a dühöm is elszállt párom felé, már terveztem,hogy mesélem el a napomat,mert volt pár vicces sztori.:) Erre belépek,ő sík részeg! Az exei képeit,közös zenéiket nézi,hallgatja, és továbbra is iszik...elnézi,hogy a 9 éves fiammal mondhatni egyedül hozom be a bevásárolt ezt azt, volt közte 10 és 20kg-os cucc is!....miután bepakoltam, kimentem a medencébe és ruhástól belehuppantam sírni. :(
Aztán bejöttem lefeküdtem,mert már iszony ahogy a hasam keményedett az egész napos tortúrától.Erre ő már alig tud beszélni,kinyögi: öntöttem neked bort... mondom:köszi :S (még az kellett volna nekem) ...gondolom nem hallotta a válaszom,erre megint besértődött.Elment feltelepítette az msn-t skype-ot...na ez nála amúgy egyenlő azzal,hogy visszasírja a múltját..a sok csajozást stb. hiszen elég rossz emlékeim vannak ilyen időszakairól.De gondoltam az utóbbi 2 évben megváltozott...egyébként meg is...nem csajozott azóta...nem volt msn és társai...most gondolhatjátok ez hogy szíven ütött..mert már eleve hogy erre gondol..az...nem esik jól na...és főleg hogy komolyan nem érzem magam hibásnak főleg nem ennyire,hogy ezt kapjam tőle. Ja a másik...lemaradt..hogy a nap végén még írt egy papírt a hűtőre,hogy etessem meg én az állatokat és reggel is.Ezt mindig ő csinálja,én ezzel sosem foglalkoztam,van más dolgom nekem is.Azt se nagyon tudtam mit esznek a kecskék,de megoldottam.:)Ja és azért,hogy ő is aludhasson 11 ig mint én. Na itt is sokkot kapok..hát egy..azért alszom az utóbbi 3 hétben kb 11 ig,de nem minden nap,mert éjszaka nem tudok aludni egyáltalán...de ilyenkor főzök,készítek reggelit,sütök kenyeret,takarítok, majd reggel 6-7kor elalszom..11ig Amikor a gyerekek suliba mennek minden nap fél 7kor kelek...szóval emiatt a 3 hét miatt jól megkaptam a magamét.Írtam neki 4db A/4-es levelet, hogy mi a problémám vele..de sajnos utólag már bánom,nem voltam túl kedves,nyakába zúdítottam ,hogy iszik,hogy nem foglalkozik azzal,hogy 30hetes terhes vagyok,hogy nem segít,stb...majd betettem az ágyba 4doboz sört és egy feliratot,hogy itt vannak akiket szeretsz,jó éjt! Amennyire részeg volt nem tudom amúgy elolvasta-e,vagy felfogta-e...alszik ... kérdés: holnap hogy viszonyuljak hozzá? Inkább nyeljem le a békát és legyek kedves,vagy? És az msn-es dolog...ez nekem nagyon fájó pont..ott durva dolgok történtek régen...azóta tudom,hogy az msn megszűnt,vagyis azt olvastam,de akkor is..akarta a dolgot...:S
"De gondoltam az utóbbi 2 évben megváltozott...egyébként meg is...nem csajozott azóta.."
Csakhogy most a terhességgel totálisan kiszolgáltatott helyzetbe kerültél, innentől kezdve a te szavad nem számít, mondhatsz szépeket, fenyegetőzhetsz, hisztizhetsz, az úriember azt tesz, amit akarsz, mert mindketten tudjátok, hogy a jelenlegi helyzetedben te nem ugrálhatsz, hiszen háromgyerekes anyaként neked sokkal nehezebb lenne lépned. A vége úgyis az lesz, hogy majd besokallsz, a kérdés csak az, hogy addig mennyi mindent tűrsz még el ettől a figyelmes úriembertől: a megcsalások, az ivás, a házimunka rádlőcsölése, a sértegetés, a megaláztatás már megvoltak...
Én mindenkinek szeretném megköszönni a hozzászólást, de legjobban a 9-es válaszolónak!
Kedves "9"-es válaszoló!:)
Rengeteget segítettél, valami ilyesmire volt szükségem. Teljesen igaz az (is),hogy nem lehet pár mondatban leírni az életünket.Neki kezdhetnék válaszolgatni a kérdéseknek,de kisregény lenne. :D (talán majd következő este,ha csak nem leszek olyan ügyes és már túl leszünk ezen a "válságon". Megnéztem az 5 szeretetnyelvet, volt sejtésem mindkettőnkre,de egész meglepődtem a teszten..nekem 2 is van és a 3. is 1 ponttal csúszott le,szóval mondhatjuk,hogy 3 van..bonyolult vagyok úgy néz ki,vagy...talán ez könnyítés?:) Párommal is kitöltetem a tesztet ha már csillapodnak a kedélyek...
Ehhez nem feltétlenül kell teszt. Elég, ha leírod az öt nyelvet egymás alá, és felteszed magadnak a kérdést, hogy melyik az, amelyiket ha nem kapod meg, hiába OK minden más az életedben, boldogtalan lennél. Vagy azt gondold végig, hogyha igazán mélyponton vagy, minek örülnél leginkább (a megfelelő embertől). Egy ölelésnek? Pár kedves szónak? Egy apró ajándéknak? Annak, ha látod, hogy a közös céljaitokért tesz valamit? Vagy annak, ha minőségi időt töltötök együtt?
Mind az öt szeretetnyelvhez viszonyulunk valahogy. Gyakran preferenciasorrendet is fel tudunk állítani. Azonban mindenkinél van egy első, és azt keresd meg mindkettőtöknél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!