Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet kideríteni a nem bejelentett lakókat egy családi házban? Furfangos ötleteket várok. Párom lehet, hogy kettős életet él.
1:Arra egyszerűen úgy érzem,hogy KÉPTELEN vagyok,hogy oda menjek.... 2:Szomszédok előtt sem szeretnék égni,tehát Őket SEM akarom megkérdezni. 3:Páromtól SEM szeretnék még rákérdezni...
Ezért 4: MINDENKÉPPEN arra várok ötleteket miként lehetne kideríteni, hogy a házunkban, (ami ki van adva albérletbe és ahol a Párom már túl sűrűn megfordul - ezt nem tudja,hogy tudom és elég új infó) kik "laknak" még. Azért az idézőjel,mert azt gondolom nem életvitelszerűen él ott egy csaj,ha egyáltalán ott él vagy egyáltalán van. Vezetékes telefon nincs. A 4 pontot kérlek vegyétek figyelembe és aszerint kérek szépen tanácsot. Köszi.
Sziasztok!
Nagyon gondolkozom azon,hogy ma vagy holnap este átmegyek. Egész nap emiatt van görcsbe nemcsak a gyomrom,az egész testem is.Idegileg totál roncs leszek,mire oda kerülök. Épp ezért szeretnék kérni pár jó tanácsot....
Mert már olyan kérdések is komoly fejtörést okoznak,hogy kocsival menjek-e (át és haza bírok-e vezetni ilyen állapotban) vagy inkább busszal (ami által ha ki van támasztva belülről a kapu és nem bírok bemenni,akkor még dudálni sem tudok,hogy ottvagyok - csengő nincs)!?
Fejtörést okoz,hogy mikor menjek: még világosban - emberi időben (de ekkor kitalálhatja azt is,hogy épp csak beugrott oda) vagy késő este menjek inkább (amikor már feltehetőleg alszik és nem tudná letagadni a dolgot - de ekkor a busz is necces - meg az esetleges bejutási akadály). Köszi ha véleményezitek,hogy lenne a legjobb és miért!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!