Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogyan lehet kideríteni a nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet kideríteni a nem bejelentett lakókat egy családi házban? Furfangos ötleteket várok. Párom lehet, hogy kettős életet él.

Figyelt kérdés

1:Arra egyszerűen úgy érzem,hogy KÉPTELEN vagyok,hogy oda menjek.... 2:Szomszédok előtt sem szeretnék égni,tehát Őket SEM akarom megkérdezni. 3:Páromtól SEM szeretnék még rákérdezni...

Ezért 4: MINDENKÉPPEN arra várok ötleteket miként lehetne kideríteni, hogy a házunkban, (ami ki van adva albérletbe és ahol a Párom már túl sűrűn megfordul - ezt nem tudja,hogy tudom és elég új infó) kik "laknak" még. Azért az idézőjel,mert azt gondolom nem életvitelszerűen él ott egy csaj,ha egyáltalán ott él vagy egyáltalán van. Vezetékes telefon nincs. A 4 pontot kérlek vegyétek figyelembe és aszerint kérek szépen tanácsot. Köszi.

2013. aug. 7. 13:03
 131/141 anonim ***** válasza:
És jelentkezett azóta?
2013. dec. 18. 00:07
 132/141 A kérdező kommentje:
Kicsoda? Ne haragudj de nem értem ezt a kérdést.:) Viszont szeretnék segíteni,ha tudok valamiben. Biztos nem hiába érdeklődsz.
2013. dec. 18. 00:10
 133/141 anonim ***** válasza:
Kicsoda? Hát a /volt/ párod! :) még az utolsó kommentedben vártad, hogy hazataláljon.
2013. dec. 18. 00:24
 134/141 A kérdező kommentje:
Mi egy pár vagyunk,nem is voltunk külön.Én nem tudom,hogy mit olvastál.Illetve azt érthetted félre,hogy jelenleg nem lakik itthon életvitelszerűen.De ez nem jelenti azt,hogy a párkapcsolatunk ne működne.Rendszeresen találkozunk meg persze napi szinten beszélünk,mint mindig...stb.
2013. dec. 18. 00:39
 135/141 anonim ***** válasza:
Akkor tényleg félreérthettem valamit, de nagyon. Na de köszi a felvilágosítást :)
2013. dec. 18. 00:46
 136/141 A kérdező kommentje:
Megkérdezhetem,hogy miért érdeklődtél? Egyébként igazán nincs mit.
2013. dec. 18. 00:50
 137/141 anonim ***** válasza:
Persze! Olvastam ezt az egész sztorit és szerettem volna tudni, hogy alakult a sorsod, mi lett veletek.
2013. dec. 18. 01:02
 138/141 A kérdező kommentje:

Akkor köszönöm az érdeklődést.Minden jót kívánok Neked!:)

130-ra: Mondhatnám,hogy a kérdésed a válasz a kérdésedre.:) Mert épp ez is egy bizonyíték a sok közül,hogy igen,hosszú ideje külön élünk,az érzéseink mégis mit sem változtak.És nem "elhiszem",hanem érzem.Jó éjszakát!

2013. dec. 18. 01:07
 139/141 anonim ***** válasza:
Szia kerdezo.. nagyon reg volt mar ez a kerdes, erdekelne, hogy azota mi a helyzet? Nem tudom hogy valaszolsz-e, mindenesetre remelem kiderult mimden, es nem volt megcsalas, noldogan eltek- egyutt. ;)
2015. dec. 22. 21:54
 140/141 A kérdező kommentje:
Szia! Már alig használom az oldalt, úgyhogy teljesen véletlen, hogy épp most mikor írtál, észrevettem.:) Igen kiderült minden,bár a reményeid középső része nem igaz,de boldogan élünk együtt azóta is,immár 9. éve!:)
2016. febr. 10. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!