Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én érzem így, vagy manapság annyira nem divat már a házasság?
Figyelt kérdés
2013. aug. 4. 18:12
21/23 anonim válasza:
egy házasságban nem lehetnek hibák? egy halom olyan házasságot láttam ahol már az esküvőn borítékolható volt a válás.
egyébként nekem teljesen mind1, h ki házasodik és ki nem. nekem alapvető elvi problémáim vannak azzal a bizonyos papírral, ezen a téren eléggé nonkonformista vagyok. szerencsére ma már nem kötelező házasodni ahhoz hogy együtt éljünk a párommal és családot alapítsunk.
22/23 anonim válasza:
"hanem egy régre nyúló hagyomány"
Bizony, aminek gazdasági közösségre lépés volt a célja. Nem a szerelem.
Egyébként akik elváltak, azok sem gondolták az esküvőjük napján, hogy egyszer úgyis elválnak. SENKI nem tervez válást.
23/23 anonim válasza:
Szerintem meg épp, hogy divat a házasság, az esküvő rongyrázás. Amúgy meg jogilag is megéri: pl. gyerekre kapsz családi adókedvezményt. Ha házas vagy, ha nagy hülyeséget nem csinálsz, nagy valószínűséggel nem hagy el a párod. A vagyonközösség is ad némi biztonságot. A nők meg szimplán jobban érzik magukat attól, hogy aláírtak egy papírt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!