Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én érzem így, vagy manapság annyira nem divat már a házasság?
Igen:) Én is így látom, hogy azért házasodnék össze valakivel mert vele szeretnék élni életem végéig, és minden boldog, és nem boldog pillanatomon is vele szeretnék osztozni:)
ÉS ezt a vallás dolgot, már bocsánat de nem értem, hogy miért baj az ha valaki tegyük fel keresztény és így templomi esküvőt szeretne Isten színe előtt. Ha így van akkor a párja is valószínűleg így szeretné a dolgot és így látja jónak, akkor ha ketten így boldogok, akkor miért baj? Ilyen ellentétek a kapcsolat elején kell hogy kiderüljenek, nem igaz?:)
Egyébként lassan 20 éves vagyok:)
Szerintem sem divat már annyira.
Én voltam házas, köszönöm szépen soha többet. Persze szeretnék még együtt élni valakivel a halálunkig boldogságban, de azt már tudom, hogy a házasságlevél az nem garancialevél és nem jelent semmit.
Nagyon sokan ugyanígy gondolják, nem a párkapcsolat, hűség ellen vannak, nem azért nem akarnak házasodni hogy majd könnyebb legyen válni, hanem csak mert látják, hogy nem jelent semmit a papír.
Én most házasodom és örülök neki...sőt büszke vagyok!!!
Imádom a párom eszembe se jut a válás, nem is "divat" a családomban sem...
Szerintem az is nagy gond hogy sajnos a mai fiatalok előtt nincs rendes családi példa, a szülők többsége elvált, és a férfiak nagy része más gyerekeit nevel, szinte senki sem a sajátját...na ne mondja nekem senki hogy ez normális!!!
Persze nem garancia semmire egy papír, de épp ebből az indokból miért ne történhetne meg? Nagyon olcsón is ki lehet hozni egy bulit, amit nagyobb hülyeségre is elvernek a párok...
Divat vagy nem divat...ez nem egy ruhadarab...hanem egy régre nyúló hagyomány, egy intézmény.
Számomra az élet rendje, hogy ha eljut a kapcsolat egy bizonyos komolysághoz és úgy érzi a két fél, hogy tudnának együtt működni életük végéig, akkor összeházasodnak. Az én szememben egy házasságnak van értéke, értelme. Az együttélésben, ahol egyáltalán nem jön el a házasság, mindig keresem a kapcsolat hibáját. És egy-egy kivételes esetet eltekintve van is hiba bőven. Nekem a házasság és az élettársi kapcsolat nem említhető egy lapon. Az előbbi maximum a házasság előszobája lehet.
És én is nagyon büszke vagyok rá, hogy 46 nap múlva házas leszek, nem hiszem és nem is támogatom, hogy ez valaha is szégyen legyen.
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!