Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az olyan házasságról ahol a felek csak azután költöznek össze miután elkészűlt a közös házuk?
A házasság szerintem nem a házat jelenti.
Mi pl. házasok vagyunk 3 éve és még nem élünk együtt.
Néha együtt vagyunk egymás szüleinél, vagy külön-külön. Egyébként van saját házunk, jelenleg üresen....de egyenlőre nem akarunk végleg költözködni, majd ha jön a baba...:)
Érdekes. A ház fontosabb, mint a házasság? Addig fog mukodni, amíg az anyagi korulmenyek azt megengedik.
De lehet az ok konzervativizmus is. Ez esetben ok a dolog. Mukodni fog.
Barátnőm munkatársáéknál hasonló a helyzet.. Nem tudom pontosan hány évesek, mindenki a szüleinél lakik, van egy 4 éves kislányuk (aki a nővel lakik), és munka után építik kb 6 éve a házukat (szakemberek nélkül, teljesen egyedül). A ház TALÁN 1-2 év múlva kész lesz, és összeköltözhetnek....
Nem értem ezeket az embereket. Mi is megoldottuk, hogy együtt legyünk.
Számomra a házasság a felnőtté válást szimbolizálja, amikor az ember elkezdi élni a saját életét a választottjával oldalán.
Ha nem tudnak hova költözni, előbb nézzenek valahol vidéken, vagy külterületen házat, amit felújítanak lakhatóvá. Nem kell egyből újat építeni, szép lassan összegyűjtögetnek egy nagyobbra máshol. Így talán el is lehet indulni. Sőt, én addig férjhez se mennék, ha nem éltünk volna még együtt. És még utána se?
Én nem dísznek akarnék férjet, hanem mert arra vágyok, hogy minden reggel vele keljek, és minden este vele aludjak el. Ha tényleg szeretem, és nem bírom ki nélküle úgyis megoldom, hogy együtt éljünk. Valószínűleg én inkább albérletre költöttem volna az esküvő árát, vagy foggal-körömmel küzdenék jobb állásért. Ráér az esküvő, elég ha már a két fél megismerte egymást. 24/7-ben ha kitartanak egymás mellett, akkor való nekik a házasság. Addig nem kockáztatnék!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!