Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Házasok, milyen gyakori a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasok, milyen gyakori a veszekedés nálatok?

Figyelt kérdés
A veszekedés alatt nem vitát vagy szóváltást értek, hanem olyan negatív hangvételű összeszólalkozást, aminek közvetkeztében egyik vagy mindkét fél megharagszik. Szóval milyen gyakori az ilyesmi nálatok?
2013. aug. 1. 22:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ritka. Fél évente ha 2szer előfordul. Általában az én hibámbol, én sokáig (értsd:akár hetekig) is képes vagyok huzni a szám 12 éve vagyunk együtt, , már megszokta a férjem.
2013. aug. 1. 22:43
 2/13 schocko ***** válasza:
100%
Soha.
2013. aug. 1. 22:44
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Soha, tudunk kommunikálni.
2013. aug. 1. 22:50
 4/13 anonim ***** válasza:
Előfordul. Nem túl gyakran. Persze ha a kérdésed kizárólag a szó szoros értelmében házasoknak szól, akkor nem tudok nyilatkozni. :D
2013. aug. 1. 22:50
 5/13 anonim ***** válasza:
47%
Még csak jövőhét szombaton fogunk összeházasodni,de már 6 éve együtt vagyunk,és még soha nem volt ilyen! :)
2013. aug. 1. 22:55
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Vannak viták, de megfogadtuk az elején-ennek 20 éve-, hogy nem fekszünk le haraggal.Ehhez tartjuk is magunkat.
2013. aug. 1. 22:57
 7/13 anonim ***** válasza:
20%

minden nap ez van.

hova mész, mit csinálsz, 8 ra gyere haza, ne maradjál sokáig, hívjál ha odaértél, szép vagyok? híztam? ,ne ezt csináld hanem azt, ez a ruha jobban áll neked mint az!...

na egyszer a mindennapi veszekedések után meguntam, felhívtam az anyját, és mondtam neki hogy vigye a lányát, ahonnan idehozta!

2013. aug. 1. 23:03
 8/13 anonim ***** válasza:
előfordul,de csak azért,mert nagyon hasonlóak vagyunk (a 2 dudás esete),mindketten sokszor úgy gondoljuk,hogy nekünk van igazunk 1-1 vita alkalmával,mindketten hasonló dolgokon sértődünk meg....tényleg nagyon egyformák vagyunk,és az az ironikus,hogy sokszor emiatt vitázunk.....
2013. aug. 1. 23:34
 9/13 anonim ***** válasza:

Vitatkozni szoktunk, veszekedni sosem.

Párommal nem is lehet...

Én veszekednék...esetleg mondom a magamét, vagy mondanám, erre ő néz...mondom "mondj már valamit!"... Ő pedig holt nyugodtan...."Befejezted?" Én"Nem" Ő: "Jó, akkor szólj ha befejezted, és meg tudjuk beszélni, mi igazából a bajod!"

Nagyon jól kezeli, ha valamely nézeteltérésünk részemről hisztis veszekedéssé fajulna, így tényleg mindentnmeg tudunk beszélni kultúrált hangnemben, harag nélkül.

2013. aug. 2. 08:31
 10/13 anonim ***** válasza:
Mi szoktunk veszekedni! Olyan olaszosan kiabálva-ajtótcsakpodva. Haragudni a másikra viszont nem! Veszekedés után kiduzzogjuk magunkat utána meg már megint óriási a szerelem. Évente 1-2 alkalommal fordul elő. Kis dolgon kezdünk el vitatkozni a veszekedés abból lesz, hogy ha valamelyikünk nem normálisan szól a másikhoz. Sőt általában azt se tudjuk, hogy épp min veszekszünk.
2013. aug. 2. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!