Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha azon veszünk össze, hogy nem tudok neki segíteni?
Figyelt kérdés
Depressziós, elég rossz a családi háttere. Minden nap végig kell hallgatnom, hogy utál mindent, és minden szar is marad. Ha el akarom mondani a véleményemet, tehát segíteni akarok, abból veszekedés lesz, mert ő is megmondja, neki nincs szüksége tanácsra, csak azt akarja hogy meghallgassák. De én meg erre nem vagyok képes, hogy csa meghallgatni valakit, de minden nap ugyanazt. Már a végén amikor elkezd sírni, tiszta ideg vagyok, és összeveszünk, mert nem tudok mit csinálni, és ezért ideges leszek.2013. júl. 3. 23:24
1/4 A kérdező kommentje:
Meg ha mondok valamit, azt mondja én nem tudom milyen neki, MINDENRE. Vannak dolgok amiket tényleg nem érzek át, de attól még mondhatok olyan dolgot, ami jó, csak nem is figyel, nem érdekli.
2013. júl. 3. 23:25
2/4 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy attól, hogy meghallgatod, semmi nem lesz jobb. Legalább gondolja át, amit tanácsolsz neki, nem kell attól még megvalósítania. Vagy ha nem képes még erre sem, akkor ne is mondja el minden nap ugyanazt. Ezen talán elgondolkozik, legalábbis remélem. :/
3/4 anonim válasza:
"De én meg erre nem vagyok képes, hogy csa meghallgatni valakit"
Nekem ne mondd, hogy erőltetned kell, hogy ne szólalj meg. Azt akarja, hogy meghallgasd. Ennyit nem tudsz megtenni?
Ragaszd be a szádat, ha annyira beszélni akarsz.
4/4 anonim válasza:
Nem értem a problémát. Ha a párod kiborul, akkor te -ahelyett, hogy csak hagynád, hogy "kibeszélje" magából a fájdalmát, megölelgetnéd, mutatnál pici együttérzést, hagynád, hogy kisírja magát és megnyugodjon- nekikezdesz intézkedni, hogy szerinted mit kellene csinálni, holott szegény világosan a tudtodra adta, hogy nem szükséges intézkedni, csak lelki támaszt szeretne tőled kapni, biztonságot, nyugalmat. Ehelyett te cseszteted, amikor megnyílik előtted. Jó úton haladsz, hogy elveszítsd a bizalmát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!