Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet "asszonyosabb" külsőm?
29 éves vagyok és 1,5 éve vagyok férjnél. Sosem voltam erősebb testalkatú, hanem inkább vékonynak mondanám magam. Hosszú hajam van és 165 cm magas vagyok. A többség nem mondja azt, hogy 29 éves vagyok, a legtöbben 20-22-nek néznek. Szeretnék egy egy kicsit idősebbnek kinézni. A férjemnek így is tetszem, de végül is Ő sem bánná, ha inkább asszonyosabban néznék ki. Anyukám szerint egy kicsit meg kéne híznom és le kéne vágatni rövidre a hajam.
Mondjuk erre gondoltam én is.
Szerintetek mit csináljak?
Kár erről vitatkozni :)
Lényeg, hogy legyen egy szép formája, ami illik az illető arcához és akkor minden klappol :)
Mondjunk inkább azt, hogy a nem megfelelő frizura mindenkin csúnyíthat/öregíthet...Ha jó a frizura, vagy csak simán jól ápolt a haj (ez alatt nem csak azt értem, hogy megmossa valaki néha), akkor nem hinném, hogy annyira sokat öregítene valakin. Viszont ha lenőtt a festés, vagy folyton zsíros, kócos, igénytelenül van festve - akkor garantáltan szar az összhatás.
Szerintem mi, akik kiakadunk az idős kori hajvágási mániától, nem egy fiatalos, jól vágott rövid frizurát látunk magunk előtt, hanem minimum egy dauerolt rémséget,de legalábbis szar vágást.
A hosszú hajat meg nem muszáj kontyban hordani, rengeteg módon lehet variálni, és a konty is lehet fiatalos, de mindegy is, nem ez volt a fő kérdés.
"Mondjunk inkább azt, hogy a nem megfelelő frizura mindenkin csúnyíthat/öregíthet..."
Igen, ez igaz. Valószínűleg azért öregíti a legtöbb ismerősömet a hosszú haj, mert azért nem minden nap csavarják, szárítják, tupírozzák, stb. úgyhogy kb. csak akkor szép, mikor kijönnek a fodrásztól, amúgy meg csak simán lóg. Az meg nem minden arctípushoz áll jól. Egy jó vágás meg sokat nyom a latban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!