Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha extra babás külsőm lesz,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha extra babás külsőm lesz, milyen pasik fognak udvarolni nekem?

Figyelt kérdés

Eleve babás arcom van, nagy kék szemek, hosszú sötétszőke haj, dús ajkak, világos bőr.

Annyit akarok rásegíteni, hogy kicsit világosabbra, aranyszőkére befestem a hajam, hogy még babásabb legyen. :) Most vágattam frufrut is. Ja, meg kerülöm a napot, hogy lekopjon rólam az a kevés barnaság is.. Amúgy nincs rajtam semmi mű, nem szolizok, nincs műkörmöm, sminkelni is vagy semmi, vagy szempillaspirál, szájfény.

Szerintetek nagyon gáz, hogy direkt hajtok rá, hogy hajasbaba-kinézetem legyen? Japánoknál nagyon menő ez, és én is ilyen szeretnék lenni, mert belsőre is aranyos, kedves vagyok, kislányos. :)

kevesebb, mint 18L

2013. júl. 30. 20:12
 1/9 anonim ***** válasza:
képet
2013. júl. 30. 20:13
 2/9 anonim ***** válasza:

Fogalmam sics, hogy milyen pasik udvarolnának neked, de nekem ez leírás alapján bejön.:P

17 F

2013. júl. 30. 20:14
 3/9 anonim ***** válasza:

Nekem pl pont hogy ez jön be. Ja a japánoknál nagy divat azért is akarok kijutni majd egyszer oda:D Szerintem hajrá, vágj bele, nekem valszeg bejönne a dolog.

22/F

2013. júl. 30. 20:15
 4/9 anonim ***** válasza:
én is ezt a japán divatot követem, pedig már 23éves vagyok és az én környezetemben bejön a férfiaknak a dolog :)
2013. júl. 30. 20:15
 5/9 anonim ***** válasza:
Leírás alapján aranyos lehetsz, de egy képet megnéznék. :D
2013. júl. 30. 20:18
 6/9 A kérdező kommentje:
Úgy nézek ki kb. mint Dakota Rose most. De én nem egészen ilyen külsőt szeretnék, hanem olyan cuki, fürtös hajút. :))
2013. júl. 30. 20:18
 7/9 anonim ***** válasza:
Ki tudja hogy kivel hoz össze a sors... :D
2013. júl. 30. 20:37
 8/9 anonim ***** válasza:
megyét kérnék :)
2013. júl. 30. 20:37
 9/9 anonim ***** válasza:

Erre csak annyit mondanék, hogy ravasz, nagyon ravasz! ;)

Egy képet privátban én is megköszönnék, még is hogy kell az ilyet elképzelni.. de így leírás alapján dögös leszel / vagy nagyon.

18/F

2013. júl. 30. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!