Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megfogja ezt bánni?
Figyelt kérdés
Én 23 éves lány vagyok, van egy lassan 3 éves kisfiam. Megismertem egy 21 éves srácot.Nagyon nagyon szerelmes vagyok! A kezemet is megkérte és már meg is van a polgári esküvőnk dátuma is. Attól rettegek, hogy megfogja bánni a párom hogy velünk köti össze az életét!!!!2013. júl. 30. 17:57
1/6 A kérdező kommentje:
A kapcsolatunk tökéletes, már 3 hónapja együtt élünk. Teljesen kiegészítjük egymást!!! Apró meglepetésekkel halmoz el engem és a kisfiamat is! A kisfiamat sajátjaként szereti!!! A szüleink támogatnak minket.Ő dolgozik, én meg tanulok.
2013. júl. 30. 17:59
2/6 anonim válasza:
Erősítsd az önbizalmad, hidd el, hogy értékes ember vagy, aki megérdemli a szeretetet. Ne nyomaszd azzal, hogy "úgy sem vagyok neked elég jó", meg "biztos, hogy szeretsz" stb. stb. mert ez lesz az, ami idővel megrontja a dolgokat. Hidd el, hogy szeret, merj szeretni, és teljes szívvel és lélekkel belevágni! Csak úgy van értelme! Minden rosszat űzz el, hogy felhőtlenül boldogok lehessetek! :) Gratulálok az esküvőhöz! :) N29
3/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!!! Nagyon kedves vagy!!!!
2013. júl. 30. 18:02
4/6 A kérdező kommentje:
Valóan semmi önbizalmam sincs, önértékelésem pedig nulla!!!
2013. júl. 30. 18:03
5/6 anonim válasza:
Kérlek, használj kevesebb felkiáltójelet, mert így olyan, mintha kiabálva kommunikálnál.
6/6 anonim válasza:
Bizony, kevesebb felkiáltójel, több önbizalom.
Élvezd a társaságát, és ne nyaggasd olyanokkal, hogy megbánod-e, de miért én, majd úgyis elhagysz, mert ez a másiknak idegesítő hosszú távon.
Szeret.
Hogy megbánja-e? Lehet hogy igen, lehet hogy nem, senkinek nincs kristálygömbje. Örülj hogy van, érezzétek jól magatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!