Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért baj az hogy 39 évesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj az hogy 39 évesen sem akarok megnősülni, helyette inkább szórakozom minden hétvégén, és csajozok?

Figyelt kérdés

Nem szeretem a kötött kapcsolatokat, de a korombeli nők, nem erre vágynak, legalábbis az elmondások alapján, mikor pl egy társkeresőn vkivel megismerkedem.

De pl a diszkókban ugyanez a korosztály még a fiatalokat is megszégyenítő módon kelleti magát, mert kiszabadult a házasságból épp válik, és most kell egy új, fiatal pasi!!

De viszont ha ismerkedem ilyen nőkkel, előadják magukat, hogy ők ilyen meg olyan komoly kapcsolatokat szeretnének.

És mikor megkérdezem akkor miért váltál el, akkor csak néznek rám.

Rengeteg ismerősöm ilyen agglegény, és pont azokat a nőket szedjük fel, akik a társkeresőkön előadják magukat, hogy milyen komoly nők.

2013. júl. 28. 12:08
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Nem baj ez senkinek.

39 éve születtél, - de szerintem valahol megállt a fejlődésed.

De az se baj.

2013. júl. 30. 08:45
 22/31 anonim ***** válasza:

Nem ítéllek el, inkább kérdezek:

miért nem szereted a kötött kapcsolatokat?

A tapasztalataid rosszak?

Vagy zavar, hogy nem kefélhetsz szabadon (persze titokban megteheted, viszont ha zavar, akkor mindenhogy zavar)?

2013. aug. 5. 05:08
 23/31 anonim ***** válasza:

Nem kell úgy élni,mint a többség.

Hidd el ők sem olyan boldogok!

Sokan vannak,akik mennének még 40 évesen is szórakozni,csinálnák azt,amit nem lehet.

Én még csak 26 vagyok,de nem vágyom arra,hogy valakivel összekössem az életemet,és onnantól minden nap egyforma legyen.

Családot azok szoktak alapítani,akiknek semmi hobbijuk,vagy nem érdekli őket semmit.

Aztán ez a hobbi nekik.

2014. okt. 24. 04:53
 24/31 anonim ***** válasza:

Az elozo valaszaban ketsegtelenul van valami, nekem is az a megfigyelesem, hogy akik ilyen kis benak, hogy nem csinalnak semmit, iskolaba jarnak, szakmat szereznek, lediplomaznak, dolgoznak, maximum ilyen idiota kis kommersz dolgokban elik ki magukat, hogy borozni mennek, vagy grilleznek a kertben (ez onmagaban persze jo, de ha valakinek ez a csucs, az kevese) es akkor semmi nem foglalkoztatja oket, hanem kis agyagtomb modjara egyik napukat a masik utan ugyanugy teszik, na, ezek szoktak legeloszor csaladot alapitani.

Valahogy maskepp kellene allitani a szuroket a tarsadalomban, mert a legertekesebb emberek, akik sok dologhoz ertenek, nyitottak a vilagra, es nem csak a munkajukert elnek, azok a legkevesbe motivaltak a csaladalapitasban. Mert miert is lennenek azok, ha egy olyan suly nehezedik rajuk, a csaladalapitas-tarsadalmimegfeleles cimszo alatt, hogy nem sok kedvuk van bevallalni, pedig amugy talan megtennek maguktol is.

Kicsit a kerdezo irasabol is azt velem kiolvasni, hogy nem feltetlenul nem akar, inkabb nem latja az utat, es amit lat az nem tetszik.

2014. okt. 24. 06:01
 25/31 anonim ***** válasza:

Én soha nem értettem ezt a szót,hogy társadalmi megfelelés:d

Mégis kinek kellene megfelelnem?

Az,hogy dolgozom,van munkám sem megfelelés,hanem valahol kényszer.

De miért akarna az ember olyan dolgokban is "megfelelni",ami nélkül is lehet élni?

Az embernek tudnia kell,hogy ő mire vágyik,őt mit teszi boldoggá,nem mások véleménye kell,hogy befolyásolja az ízlését.Ettől vagyunk különbözőek.

Vagy beszól lépcsőházi gondnok,hogy "Hé haver,jó lenne már gyereket csinálni,mert itt a lakóközösség megszavazta,hogy neked gyerek kell":D

Vagy hogy kell ezt elképzelni?

A társadalom nem várhat el tőled semmit.

De nem is fog neked adni semmit,ha éhen halsz,akkor sem.

2014. okt. 24. 08:21
 26/31 anonim ***** válasza:

Ez a "megállt a személyiségfejlődésben" pedig egy kamu duma.

Elakarják veled hitetni,hogy te is olyan vagy,mint a többi,vagy olyannak kéne lenned,csak vmi baj ért,amiért nem fejlődött ki nálad a "személyiségfejlődés":D

Én megfordíthatnám,és mondhatnám azt is,hogy szerintem meg tök hülyék az emberek h feladják a saját szabadságukat,azért hogy gyereket csináljanak.

Miért teszik?

Az ember alapvető szükséglete a szabadság.

Már rég nem ösztönlények vagyunk,akik fákon ugrálnak napi pár percet,hogy élelmet találjanak.

Keményen kell dolgozni minden nap,hogy életben maradj,és ha egy ideig is jól megy,nincs garancia arra,hogy ez egész életedben így is lesz:)

Szerintem elég "gáz" az is,hogy megszületsz és hónapról-hónapra kell élned.

De ha nem is hónapról hónapra,még ha félre is tudsz rakni,akkor sincs garancia,hogy ez nem lesz így mindig.

Így csak magamról kell gondosokodni,ami elég nehéz így is.

Mert az egyedülálló felnőtt embert senki nem fogja megsajnálni.

Addig sajnálnak még gyerek vagy:)

Aztán akár fel is fordulhatsz:D

2014. okt. 24. 08:28
 27/31 anonim ***** válasza:

Alapjában egyetértek veled előző.

Az a probléma, hogy ez a rágörcsölés olyan szinten bele lett beszélve a legtöbb emberbe, hogy nem is veszik észre.

Van egy munkatársnőm, kedves, szép, 33 éves, de úgy 26 körülinek nézné az ember. Néha kávézunk együtt, egy ilyen alkalommal valahogy kibukott belőle, hogy tehet bármit, a kutyának se kell, mert hármassal kezdődik. Tökgáz, pedig rendben van a csaj amúgy, kicsit fogyhatna, de nem vészes.

Na, valahol ott kezdődik ez az idióta megfelelés, amikor nem akarnak vele megismerkedni, mert hármassal kezdődik, nem érdekli a hímeket, mert nem plázapisccsának néz ki, sok egóbalfaxx bevállalja a kevésbé jót, mert megfelelni a haverok és a többi hímnek fontosabb, mint a saját valódi boldog élete, persze hülye hozzá, hogy felismerje.

Szóval ott a gáz, hogy az egójukbúl kellene lejjebbadni. És jobban azt csinálni, amit akarnak, kevesebbet görcsölni. Szerintem Te jó úton haladsz!

2014. okt. 26. 02:18
 28/31 anonim ***** válasza:

Én 26 vagyok,de olyan 20nak néznek:)

De elég gáz,ha egy 33 éves ember már nem kell senkinek:D

Szerintem ha tartós kapcsolatot akar valaki sokkal érdemesebb a 30 feletti korosztályból választani,mert egy 20on éves még sok dolgon megy át,és sokat fog változni.

Meg a 20 éves plázacicák majd lelépnek 30 éves korukban,mert nem kell nekik majd az akkor már 40 felett járó "bácsi":D

Nem értem mi a baj vele,ha még 6-7 évet le is tagadhat:)

Mondd meg neki,hogy sportoljon:)

Vannak akik szeretik a 35 feletti dögös nőket:)

2014. okt. 26. 06:24
 29/31 anonim ***** válasza:

Tudod Magyarországon még vannak olyan elmaradott részek is,ahol ha 25 felett már nem vagy házas bolondnak néznek:d

Én meg azt nézem "bolondnak",aki 35 alatt gyereket szül:d

Az ilyenek fognak majd elválni,és akkor már az aszott 2-3 gyereket kihordott testükkel nem kellenek senkinek:d

2014. okt. 26. 06:27
 30/31 anonim ***** válasza:

Amúgy van egy unokatesóm,29 éves(csaj).

De amikor elmegy bulizni,mindig 20nak mondja magát és be is veszik a pasik:D

Nem akar ő tőlük semmit komolyat,csak ha már megkérdezik hány éves,ne legyen kizáró ok,ne hagyjon alább a lelkesedés:d

Amúgy az ember addig fiatal,amíg úgy él és annak érzi magát.

Vannak akik 30 felett már úgy élnek,mint a nyugdíjsok:d

2014. okt. 26. 06:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!