Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rájöttem hogy nem tudok az érzéseimről beszélni a férjemmel, mégis hogy adjam a tudtára hogy nem vagyok jól?
Nagyon régen nem voltam ilyen,bár sosem voltam egy kitárulkozos fajta ha a problémáimról volt szó.Beteg lettem és megtanultam magamba folytani mindent.
Most eléggé gondvan van a házasságunk és nem tudok a férjemmel leülni,elmondani neki mi fáj,képtelen vagyok rá.Mostmár az is kikészit hogy mégis milyen házasság az ahol a felek nem beszélnek egymásnak az érzéseikről.
Szerintem nem jó írásban, félre lehet érteni hang és arc nélkül. De magadnak kiírhatod, hátha objektívebben fogod látni pár nap múlva elolvasva.
Várj ki egy alkalmas pillanatot, amikor nem siet sehová vagy nem épp tévét nézne. Aztán mond neki, hogy "Beszélgetnél velem, kérlek? nem érzem jól magam" és ahogy sikerül, ne add elő magad. Valahol el kell kezdeni, mert amin te magadban hosszú ideje rágódsz, lehet, hogy ő észre sem vette és nem érdemes gyűjtögetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!