Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiszeretnék menni hollandiába 1-2 hétre a haverokkal, de a feleségemet nem akarom vinni, olyan kanbuli lenne. Megsértődne ettől?
Szeretnék egész este, piálni, élvezni az életet, de nem csak én vagyok ezzel így, hanem pár ismerősöm is.
Megbeszéltük, hogy pár hét múlva, kimennénk,és addig az asszonyok is azt csinálnak itthon, amit akarnak.
De a feleségemnek nem nagyon tetszik.
:)
köszönöm a bátorító szavakat, már látta....
és egy jót nevettünk rajta:)
32es
a válaszom előzőleg a 30as nak szólt.
semmi kifogásom a kanbuli ellen, ha a feleségednek ez nem gond...de ahogy te itt pöffeszkedsz és közlöd, hogy nálatok te mondod meg, hogy mi van...az azért durva....a feleséged ha ezt türi akkor inkább nem is mondok semmit...bár mit csodálkozom..én meg pont azt látom, hogy a barátnőim is mennek sorba vissza az olyan emberekhez, akik megcsalják őket, bántják őket szóval és kézzel is...és ugyanigy közlik, hogy nálunk én (vagyis a férfi) az úr...szép élet :)
neked meg jo bulizást meg nyaralást meg társai...!
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!