Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiszeretnék menni hollandiába 1-2 hétre a haverokkal, de a feleségemet nem akarom vinni, olyan kanbuli lenne. Megsértődne ettől?
Szeretnék egész este, piálni, élvezni az életet, de nem csak én vagyok ezzel így, hanem pár ismerősöm is.
Megbeszéltük, hogy pár hét múlva, kimennénk,és addig az asszonyok is azt csinálnak itthon, amit akarnak.
De a feleségemnek nem nagyon tetszik.
Gyerek van? Ha még kicsi akkor szerintem nem illene otthon hagyni az anyukával. És azis fontos, hogy eyütt szoktatok menni nyaralgatni? Ha igen, akkor szerintem ok nélkül haragudna meg. ha nem, akkor szinte "elvárhato" hogy megharagudjon, hisz mi az hogy a haverokkal nyaralgatsz, vele pedig nem?
És csak ugy mellékesen megjegyzem, szerintem a 2 hét az sok..:)
13: " Ki keresi a pénzt, míg babáztok?"
Van egy rossz hírem: Én. Az én GYED-em annyi volt mint a fizetése - de lehet, hogy egy picit több. Ő elköltötte az ebédjére, márkás cuccokra, a hobbijára. Én meg fizettem a számlákat, a gyerekek kiadásait, és csak megkaptam, hogy a gyereknevelés női munka.
Amikor visszamentem dolgozni több mint 3x annyit kerestem.
kedves utolsó!
a tied egy elég ritka dolog.
aki kipottyant pár bébit, az ált. elkényelmesedik, a házimunka címszó alatt nem nagyon hajlandó melót keresgélni, mert akkor ez meg az nem lesz jó, vagy nincs rá idő.
igen aki le lett pontozva nagyon is jól látja a dolgokat.
ha lazítani akar a férj a haverokkal, mert dolgoznak épp eleget, nehogy már a női társadalom legyen felháborodva h ide akkor már nem jöhet haza, vagy zárat cserélnék.
azt szeretném én látni, h ez megtörténne velem, nem kéne megvárnia a válópert, h elhagyja a házat a gönceivel együtt.
na de félretéve ezeket a válaszokat, látom megoszlanak a vélemények.
az igazság az , h megy a család közösen nyaralni, olyan nagy családos nyaralás lesz, én meg ő, és a szülők, tengerpartra, augusztus vége felé.
de most a nagy hajtás közepette belefér egy kis lazítás.
1-2 hét baromi sok. na nem mondom, egy hosszú hétvégére felőlem minden hónapban mehet haverokkal, de ne erre tolja már el a drága szabadságát, h iszik, füvezik meg nőket nézeget. :P
amíg nincs gyerekünk addig élje ki magát, utána kevesebb lehetősége lesz járkálni.
De nagylelkű vagy kérdező!! Ó, hogy lesz családi nyaralás, meg az asszony is azt csinálhat itthon amit akar, ameddig te Hollandiában bulizol?
Fizesd be pl. Braziliába, hadd nézze a brazil csávokat és bulizzon, lazítson egy kicsit ő is:))
Vagy maradj te itthon,és addig csinálj amit akarsz, ő menjen lazítani....hisz majd úgyis lesz családi nyaralás!
Azért 1-2 hét kicsit sok egy kanbulinak, nem gondolod, Bár felőlem mehetnél! De többet nem lenne kihez hazajönni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!