Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Kiszeretnék menni hollandiába...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiszeretnék menni hollandiába 1-2 hétre a haverokkal, de a feleségemet nem akarom vinni, olyan kanbuli lenne. Megsértődne ettől?

Figyelt kérdés

Szeretnék egész este, piálni, élvezni az életet, de nem csak én vagyok ezzel így, hanem pár ismerősöm is.

Megbeszéltük, hogy pár hét múlva, kimennénk,és addig az asszonyok is azt csinálnak itthon, amit akarnak.

De a feleségemnek nem nagyon tetszik.

2013. júl. 21. 15:49
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
ha igy élnénk az életünket, így alakult volna ki, és igy csináltuk volna, beszéltük volna meg...akkor menjen egyedül mókázni, de csakis úgy, hogy én is megyek csajokkal külön nyaralgatni...de csak akkor, ha mindkettőnknek megfelel ez a felállás!
2013. júl. 22. 09:27
 22/35 anonim ***** válasza:
Fizesd be a feleségedet ugyanígy nyaralni, akkor fair.
2013. júl. 22. 10:09
 23/35 anonim ***** válasza:
Nekem ez nagyon nem tetszene a feleséged helyében.
2013. júl. 22. 15:06
 24/35 anonim ***** válasza:

Négyeske vagyok, miért lenne szánni való, hogy a férjemmel akarok lazítani? persze hogy bennem van a vágy, hiszen szeretem!

Nekem az lenne a pihenés, ha EGYÜTT (én, ő és a gyerekeink) nyaralnánk, te idióta.

2013. júl. 22. 16:12
 25/35 anonim ***** válasza:
ha adsz neki annyi anyagit, hogy ő is ezt megteheti, akkor rendben
2013. júl. 22. 19:24
 26/35 anonim válasza:
Kanbuli???? Minek neked párkapcsolat? Tarts szeretőt, és úgy jössz-mész, ahogy akarsz.
2013. júl. 23. 14:50
 27/35 anonim ***** válasza:
de szivesen elküldeném a nejednek az irásaidat h megtudja milyen egy tajparaszt vagy apukám!
2013. júl. 24. 13:36
 28/35 A kérdező kommentje:

kedves utolsó!

a gondolkodásomat ismeri, és nálunk én mondom meg mi van, és nem az asszony parancsolgat, mint ahogy manapság látom, sok helyen, hogyha már vmi nem őnagysága kénye kedve szerint történik, akkor egyből válásról beszél a férjének, meg vagyonkifosztásról...

szeretem, ezért is furdal a lelkiismeret hogy mi játszódik le benne ha kimegyünk a haverokkal, de nehogymár attól féljek mit mondana...:)

na tudod mit, este megmutatom neki, majd elolvassa, és nyugtázza, hogy megkérdeztem , meg írtam, hozzászólást és ENNYI!!

nálunk ebből nincs nagy dolog.

tajparasztkám...bocsánat, te sztem nő vagy, te zsellér:)

2013. júl. 24. 14:10
 29/35 anonim ***** válasza:
24-es, szeritnem nem vagy tisztában a szánni való jelentésével. Elég olvasatlannak tűnsz.
2013. júl. 24. 14:24
 30/35 anonim ***** válasza:
Akkor mutasd meg ezt is neki: hülye ha eltűri, hogy ilyen lekezelő stílusban beszélj róla! Elgondolkodhat azon, hogy milyen emberhez ment, olyanhoz aki nem becsüli semmire sem, pusztán csak azért, mert nőnek született!
2013. júl. 24. 16:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!