Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mennyi időt szántok a másikra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi időt szántok a másikra?

Figyelt kérdés

Egész konkrétan arra lennék kíváncsi, hogy milyen gyakran bújtok össze a házastársatokkal? Főleg abban az esetben, ha van két gyerek.

Fiatal házasok vagyunk, de a nejemnek az együttlét nem olyan fontos, mint Nekem. Jó lenne azért minden 3-4. nap összebújni, elvégre fiatalok vagyunk. Jó persze ott van a 2 gyerek, de attól még nem kéne mindent megvonni magunktól. Úgy érzem be vagyunk fásulva.

Nagy nehezen sikerül hetente-kéthetente egyszer magamhoz ölelni, fél évente van neki pár napja, amikor 3-4 nap minden este összebújunk.

Most Nekem nagy az étvágyam, vagy tényleg be vagyunk fásulva?

2013. júl. 19. 06:24
 1/5 gömbicica ***** válasza:
100%

szia.

(sajnos mi is keveset!!!!! Ebben sajnos nekem is nagy részem van, de az okom is megvan rá!)

a Nejednek a lelkét nyerd meg először. Aztán ha azt elnyerted, adja magát önszántából is akárhányszor.

Szeresd Őt minden "hátsó gondolat" nélkül. Öleld meg Őt csak ugy! Csodálkozz rá a testére, mikor megsimogatod, legyen a simogatás mögött egy kiváncsi tapintás. Gondolj vissza a kezdetekre! Ahhoz képest mi változott? GYereken kivül.

Ez nem nagy étvágy részedről, hanem természetes érzés, ami a másikból valamiért, most hiányzik.

Ne kérj, "kivánj" Tőle olyat, ami neki nem "fekszik".

Ne csinálj Neki olyat, amiért ellenkezik, csak azért, mert az Neked jó.

Keress Müller Pétertől irásokat.

Vagy még segitek:

[link]

[link]

[link]

[link]

Az én emberemnek mindezeket hiába mondom :-(

Remélem Te elhiszed a a fentieket.

Azt hiszem ha ezt végigolvasod, sok okosság birtokába kerülsz.

Egyébként DICSÉRETES, HOGY JOBBITANI SZERETNÉL!

Kivánom Neked,Nektek, hogy sikerüljön!!!!

Üdv. :-)

2013. júl. 19. 07:22
 2/5 gömbicica ***** válasza:
2013. júl. 19. 07:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Az eltérő szexigény most jelentkezett, vagy korábban is jelen volt?
2013. júl. 19. 07:32
 4/5 anonim ***** válasza:
nézd, én is még csak 26 vagyok. 6 éve vagyunk együtt, és még gyerek sincs, de nekem is bőven elég lenne a heti 1 kb. Nem miatta van, hanem így alakult, nekem nincs akkora étvágyam. Ez a 3-4 naponta összebújhatnánk, nem úgy működik, hogy most csak odafekszek, mert a párom megkívánt, ahhoz vágy is kell, azt kellene visszahozni.
2013. júl. 19. 09:41
 5/5 anonim ***** válasza:

Igen, fontos kérdés, hogy korábban is különböző volt az igényetek, vagy a szülés(ek) után változott a dolog.

Bár nekünk csak egy gyerekünk van még, de 10 éve együtt vagyunk a párommal. Voltak hullámvölgyek a szexuális életünkben, de egy jó ideje nem mondok nemet a közeledésére, hiszen sokszor "evés közben jön meg az étvágy". Az egy másik dolog, hogy nekünk sajnos nem jut egymásra annyi energiánk, hogy 3-4 naponta szexeljünk, bár igény mindkettőnk részéről lenne.

Sok nő megváltozik szülés után, mert eleinte a hormonok játéka folytán az az ideális, ha nem kívánja a szexet (cél az utód gondozása, nem újabb utód létrehozása), de később, ha nem talál vissza a hitvesi ágyba, akkor le kell ülni megbeszélni a dolgot. Szerintem a szex olyan, hogy minél többet csináljuk, annál jobban vágyunk rá, és fordítva is. Tehát próbáld meghozni a kedvét hozzá, tedd vonzóvá az együttlétet, hogy akkor is gondoljon, vágyjon rá, amikor egyébként nem tenné. Próbáljátok feldobni, változatossá tenni az együttléteket, ne csak megszokásból csináljátok, mert az is elég lehangoló tud lenni, ha már előre tudja a nejed, hogy mi fog következni, mi a következő érintésed, mi után mi jön. Kérdezd meg, mire vágyik, mi az amit még kipróbálna stb. És csábítsd el újra és újra. Biztos értékelni fogja.

2013. júl. 19. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!