Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ebben a helyzetben?
Előre leszögezem, hogy csak elméleti a kérdés, és nem provokáció!
Feleséged/férjed elhagyna egy azonos nemű emberért, mert bár sokáig elfojtotta magában, mert a generáció és a társadalom azt építette belé, hogy az a normális ha az ember ellenkező neművel él együtt, de homosexuális/leszbikus, a házasságotokból születne 2 gyermek, egy fiú és egy lány. Haragudnátok a párotokra amiért "zsákba macskát árult" Aggódnátok, hogy esetleg a gyereketek is magában hordozná ezt a másságot?
hát gyakorlatilag elválnék tőle
mint ahogy most fogom tenni
mivel az az egy szem gyerek után már nem volt hajlandó sexelni velem vagy csak úgy ha leitattam
és lebukott
megbeszéltük kibőgte magát és mindent megígért nekem
ok részemről nem volt kiborulás valahogy sejtettem h mi a téma
de majd meglátjuk mi lesz belőle
Nekem a második férjem volt meleg. Tudtam róla, végül is alibi házasság volt a mienk. Alkut kötöttünk. De még így is hogy volt egy megállapodás köztünk, nem működött a házasság. Elváltunk.
Gyerek nem volt, mert nemi életünk sem volt. Mint írtam alibi házasság volt csak.
Viszont azt tudom hogyha nem tudtam volna róla, és lebukott volna, borzalmasan haragudtam volna rá.
Ilyen helyzetet a pasik zöme nem bírna ki kiborulás nélkül. Mindenki azt hinné, hogy az ő hitvány ágybeli teljesítménye is belejátszott abba, hogy a feleség elhagyja egy nőért.
Hogy a kérdsre válaszoljak, én a magam részéről nem vagyok haragtartó, de egy ilyen incidenst nem tudnék kezelni. Válás lenne. És nagyon odafigyelnék a gyerekekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!