Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Érzelmileg félreléptem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érzelmileg félreléptem a házasságomban. Ha egyszer megtörtént, megtörténhet újra? Feleségem joggal aggódik emiatt?

Figyelt kérdés
Mindenhol azt olvasom, ha egyszer megtette, megteszi újra. Nem tudom. Ez törvényszerű? Kell ettől tartanom? Annyira szégyellem magam, annyira szeretem a feleségemet, el nem tudom mondani, csak Őt, senki mást, bármit megtennék, hogy újra ugyanolyan boldogok legyünk együtt, mint a buta történtek előtt. Soha nem találkoztam ilyen értékes emberrel, aki így tud szeretni. Nem tudok semmi hibát felhozni nála. Gyönyörű szemei vannak, hosszú, fekete haja, ápolt, ad magára, nem hivalkodó, szerény, nagyon kedves, nagyon jó Anya. Hosszú, boldog évek együtt, 2 szuper gyerkőc, összetartás, példamutató kapcsolat, hűség, hibátlan szex, imádtam őt mindenestül, soha nem tudtam volna elképzelni, hogy valaki más kerül a képbe. Mégis 14 év után, most először, megjelent egy fiatal nő és addig-addig forgolódott körülöttem, hogy vonzódni kezdtem hozzá. Közben pedig tudtam, hogy nagyon szeretem a feleségem és soha fel se merült egy pillanatra se hogy elhagyjam másért. Találkozgattunk, többször hazavittem, beszélgettünk az autómban, leveleket váltottunk, soha nem értem hozzá, elköszönésnél csak puszit adtunk egymásnak. Bevallotta, hogy szerelmes érzési vannak irántam, de közben van egy párja, akivel nem tudja, hányadán állnak, érzelmi válságban van. A vallomásáig inkább csak apró flörtök, dicséretek hangzottak el tőlem, viszont onnantól nálam is elindult valami, totál összezavarodtam, de éreztem, hogy ebből baj lehet. Másnap írtam neki egy levelet, hogy nem lehet köztünk semmi és én barom, emellé még bevallottam neki, mennyire tetszik és úgy érzem, nagyon szeretem és nagyon élvezem a vele való időtöltést és nehéz visszafogni magam, hogy ne induljon be a dolog, mert annyira tetszik minden rajta, benne (külsőleg és belsőleg is megfogott valami). Feleségem megtudta, teljesen összetört. Megbocsátott, de borzasztóan szenved. Én meg vele. Borzasztóan szégyellem magam. Megszakítottam a nővel a kapcsolatot minden szinten és nem is érdekel, teljesen elmúltak azok a furcsa érzések iránta. Viszont most itt ez az óriási lelki kár, amit okoztam. Mit javasoltok, hogyan viselkedjek most a feleségemmel? Mi a helyes ilyenkor? Lenne még pár gondolatom, de így is hosszú lett. Köszi, hogy végigolvastátok.
2013. júl. 16. 19:10
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm Nektek! Húú, nem gondoltam volna, hogy ennyi pozitív választ kapok. Abszolút elítélésre számítottam. Én rettenetesen utálom most magamat. Nagyon bánt. Még ha nem is történt igazából semmi. Férfi létemre, tegnap este, amikor beszélgettünk (mindent elmeséltem neki, amit tudni szeretett volna,a szerelmi vallomásos levelet is megmutattam neki), elsírtam magam. Ő a legutolsó, akinek fájdalmat akartam volna okozni. Nem is értem tényleg, mi ütött belém. Én mondtam el neki, hogy van egy nő, akivel jóba lettem. Szegény, annyira eluralkodott rajta a féltékenység, hogy amikor nem láttam, megnézte a gépemen a levelezéseket. Szóval, nem tudtam megmutatni neki. De a szerelmi vallomásosat nem találta meg, azt később én mutattam meg neki. Először azt nem is mertem megmutatni. Tudom, mennyire odavan értem, és ez mindig is kölcsönös volt. Nem vagyok kicsapongó típus, korábbi párjaimmal hosszabb kapcsolatom volt, egyiküket se csaltam meg, érzelmileg sem. Erre most itt van a feleségem, aki az összes eddigi párom közül a csúcs, és én ökör, mit csinálok??? Kedves Feleségek, ha történt veletek ilyen (testi megcsalás nélkül), mennyi idő alatt dolgoztátok fel? Köszönöm a jó tanácsokat és a megértést. Az elítélő véleményt is, érthető.
2013. júl. 16. 20:17
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Velem is történt valami a napokban, én is csak töprengek azóta.Egy pasi fizetett a kasszámnál, de egyszerűen nem tudtam levenni róla a szemem, Ő sem rólam. Csak néztük egymást, a végén már tiszta ciki volt, pakolt a másik pali fel a szalagra, de én megvoltam babonázva, szerintem ő is.

És.... Pár pillanat múlva felocsúdtam, majd ostorozni kezdtem magamat, hogy basszus, mi volt ez??????????? Ott a szertő férjem, a gyönyörű fiam, akkor mégis mi van?????????????

Rájöttem, ez a kémia, amilyen gyorsan jött, úgy ment is! Van ilyen, ha ennek ellen tudok állni, na akkor mondhatom, azt, hogy igazán szeretem a férjemet.

Tanulság??? Te is szereted a feleségedet, ez kellett, hogy rájöjj!!

2013. júl. 16. 20:43
 13/13 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__hazassag_..

Itt a feleseged kerdese par nappal ezelottrol. Remelem sikerul mindent helyrehoznotok

2013. júl. 17. 03:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!