Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érzelmileg félreléptem a házasságomban. Ha egyszer megtörtént, megtörténhet újra? Feleségem joggal aggódik emiatt?
Velem is történt valami a napokban, én is csak töprengek azóta.Egy pasi fizetett a kasszámnál, de egyszerűen nem tudtam levenni róla a szemem, Ő sem rólam. Csak néztük egymást, a végén már tiszta ciki volt, pakolt a másik pali fel a szalagra, de én megvoltam babonázva, szerintem ő is.
És.... Pár pillanat múlva felocsúdtam, majd ostorozni kezdtem magamat, hogy basszus, mi volt ez??????????? Ott a szertő férjem, a gyönyörű fiam, akkor mégis mi van?????????????
Rájöttem, ez a kémia, amilyen gyorsan jött, úgy ment is! Van ilyen, ha ennek ellen tudok állni, na akkor mondhatom, azt, hogy igazán szeretem a férjemet.
Tanulság??? Te is szereted a feleségedet, ez kellett, hogy rájöjj!!
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__hazassag_..
Itt a feleseged kerdese par nappal ezelottrol. Remelem sikerul mindent helyrehoznotok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!