Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg papucs lennék?
A feleségem 9 hónapja szült egy gyönyörű kissrácot Nekem. :) Sajna elég rossz alvó a baba és majdnem minden este fel kell hozzá még kelni 2-3 óránként. Mivel az asszony már totálisan ki van merülve, átvettem Tőle a házi munka nagy részét. Szó nélkül mosok, mosogatok, takarítok, ablakot pucolok, meg minden mást, amit eddig ö csinált. Mondjuk a fürdő, WC takarítást eddig is Én csináltam (mert nem bírja a domestos-t és egyéb fertőtlenítőt a bőre).
Egy kollégám szerint ezáltal papuccsá váltam, mert olyan dolgokat csinálok, ami nem az Én dolgom lenne. Én nem úgy érzem, hanem inkább, hogy segítek a feleségemnek, leveszem a sok gondot a válláról. Az Én életem ugyanúgy meg van, vagyok a gyerekekkel, ülök a gép előtt is (elég sokat játszottam régen, és megmaradt ez a szenvedélyem), befekszünk anyával filmet nézni...stb.
Ti ezt hogy látjátok, tényleg papucs lettem? :D
Azért nem kell glóriázni, meg ilyenek. É3tlagos férj vagyok. Vannak Nálunk is balhék, vannak veszekedések, ajtócsapkodások, de akkor is oda vagyok érte.
Ugyanúgy játszok a gépen 2-3 órákat, hétvégente előfordul, hogy többet is, ezzel is Tőlük veszem el az időt. (Na jó, hétvégén sokszor ott alszik mellettem a törpe, addig anya is alszik a hálószobában.)
Semmivel sem vagyok jobb, mint más hasonló korú férj, csupán csak szeretem a nőt, akit elvettem.
Miután itt csak a munkanélküli kismamák posztolgatnak, ezért elég egyoldalú a válaszadók véleménye. Szerintem tedd fel a kérdést egy műszaki topikban és mindjárt nem lesz ilyen egyértelmű a dolog. :)
Persze, ha direkt az volt a lényeg, hogy megerősítést nyerj magukrahagyott szegényszerencsétlen kismamáktól, akkor jó helyen tetted fel a kérdést :)
Én sem vagyok munkanélküli kismama. :))
A kollega egy bunkó, a kérdező pedig egy nagyon rendes, figyelmes férj, ennyi. Maradj ilyen!
Szerintem kedves vagy, és úgymond minden nő álma! Ha a baba már nemcsak anyatejet eszik, akkor etetést is átvállalhatsz és nem kell annyit takarítanod :D De ezt csak a lustaság mondatja velem. A kollégád meg csak egyszerűen macsóskodik, nem kell vele foglalkozni.
Most képzeld már el a szitut. Feleséged épp hulla fáradt, te meg abbahagyod a mosogatást: - Húzzál ki azt mosogassál el! A Józsi azt mondta, én vagyok a FÉRFI. :D :D
#19 Az etetést kifejezetten bírom, mert ha üvegből kajál, akkor tök jól tudd cuppogni, meg olyan aranyos fejeket vágni hozzá, főleg ha húzogatja a szemöldökét is mellé. :) Ha meg tányérból kanállal etetjük, akkor meg egyik lába lóg, másik fent van az etetőszék pereménél (a karjai mellett) és közben püföli az asztalt is... :) Szóval az a rész se idegen.
Anyával sose beszélnék így, hogy húzzon mosogatni. Sokat veszekedtünk, de már elég a másik bántásából, hiszen egymásért vagyunk.
Aki meg úgy gondolja, hogy valami nyálas kis köcsög vagyok, az tehet egy szívességet és bő nyállal. Vagy csak fáj, hogy vannak olyanok is, akik a nőt, az asszonyt, a feleségüket is tartják valamire!?
Az meg a másik, hogy az illető, aki a műszaki topicot ajánlotta, tuti hogy valami IQ-bajnok lehet, mivel egy fórumot se tud használni!? Ennek a kérdésnek a családi topicban van a helye és nem az olajteknő mellett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!