Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bizonyos nök miért akarnak férjhez menni? Miért a házasság meglétén "mérik le" a kapcsolatukat?
21-es vagyok.
Kedves "rendkívül intelligens" kérdező!
Igen, számunkra ez az Élet rendje, nincs más út nekünk. Hogy ez neked miért fáj? Valakinek a csalás az életcélja, valakinek az, hogy járt 8 országban és karriert csinált egyedül vagy valaki szeretőjeként.
Te kérdeztél én válaszoltam, és mivel a saját véleményem kérdezted, így nem objektíven fogalmaztam.
Remélem a lényeg eljutott az agyadig...
24N
Mindig azok a nok hirdetik hogy nekik nem szamit a hazassag akiket kutya sem akar akart soha elvenni.
Onbecsules onszeretet a titok Ha vannak elveid es eletszemleleted akkor olyan part talalsz magad melle aki ugyanigy gondolkodik.
Ha nem alkuszol meg es nem ered be kicsivel is akkor a ferfiak ezt tisztelni fogjak benned.
Ugye egy igazi nonek van sajat elete sajat otthona(nem szo szerint) sajat jovokepe es munkaja es ebbol kifolyolag onbecsulese is.
maganak el nem a parjanak kozossen terveznek es nem a ferfi arnyeka hanem tarsa.
Nekem fontos a házasság. Nem a papír miatt. A gesztus miatt. Ez nem arról szól, hogy most leírtuk és jaj de jó. Számomra azt jelenti, hogy én több vagyok neki, mint az előző pl.5 barátnője akivel akár évekig együtt is élt. Én nem az utolsó barátnője, hanem az egyetlen felesége akarok lenni valakinek. Mert különben miben vagyok másabb, mint az előző 5 barátnő? Nálam épp nem talált jobbat? Vagy az évek alatt lusta lett csajozni?
Nem, ez nem a papírról szól. A gyereked a családod lesz, mert te szülöd, a párod úgy válik a családoddá, hogy hozzámész feleségül. Nekem ez fontos. A barátnő státusz elmegy fiatalon, pár évig, de 50 évesen 25 év együttélés után enyhén szólva nevetséges. Szerintem.
"Miért többes számban írod hogy számunkra? Helyesebb volna egyes szám elsö személyben írni, hogy számodra. Számodra ez az élet rendje. Nincs ezzel baj, de ne jelentsd ki hogy minden nönek ugyanaz, mint neked."
Nem írhatom első számban, mivel nem egyedül házasodom, hanem a vőlegényemmel. Házasságtémában nincsen egyes szám.
Fene sem gondolt a többessel a többi nőre :D mellé gondoltál nagyon.
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!