Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bizonyos nök miért akarnak férjhez menni? Miért a házasság meglétén "mérik le" a kapcsolatukat?
Szeretem az ilyen provokáló kérdéseket.
Azért akarnak, mert ez az álmuk. Kész, pont, viszlát, szevasz.
Miért akarnak az emberek művészek lenni? Miért akarnak az emberek házat építeni? Mért akar valaki horgolni, és kötni? Mert nekik ez a pillanatnyi vágyuk.
Az ismerősöd, vagy akiről hallottál (hallottad, tehát nem biztos, hogy boldogtalan) nem csinálta jól, buta volt.
Ez is buta volt.
És lehet boldog lett volna melletted, sőt 100% de még ennél is boldogabb lett volna ha neki ennyire fontos a házasság és elveszed :D
Kérdésre válaszolni azért ne hasonlítsd ahhoz, amit te csinálsz.
Kérdezel, hát más felel. Mert ilyen rendes. Te meg...
ma 11:14
Ha nekem szántad azt kell mondjam igen az lett volna,ez teljesen egyértelmű.Szerintem a mai napig engem szeret,még 7 évre visszamenőleg is.Ő is megmondta,soha senkivel nem votl ilyen mint velem és nem is lesz,én voltam neki az igazi ennyi.Ő így döntött...rosszul.Pedig szép kis szenvedélyes,kalandos életünk lett volna:)Jó párost alkottunk...neki még sem volt jó akkor,pedig még a másik város költözés miatt is megvártam volna őt,ő nem tudott engem.Ez van...majd a következő életben folytatjuk:)
én nem akarok se gyereket , se családot, se feleséget, de szeretem a párom, jól elvagyok vele.
többször fel volt a téma vezetve már, de én nemleges választ adtam.
eddig 4 nő kérte volna meg a kezem(férfi létemre), de ahogy múlik az idő, rá kell jönnöm, az együttélős kapcsolatnál én többet soha nem akarok.néha még ez is sok!
ezt a kérdést én is feltettem már magamban párszor. nekem úgy tűnik, h a külvilág sulykolja beléjük a dolgot. sok helyen csak akkor fogadják el családként az apa-anya-gyerek(ek) egyé tartozását, ha van róla papír. ez kicsit olyan mint a diploma megléte/nem léte. anélkül is lehet valaki okos, sikeres, gazdag, de a társadalom nem illeti olyan magas presztízzsel mintha lenne neki.
sajnálom azokat a nőket, akik képesek eldobni egy jó kapcsolatot az esküvő hiánya miatt.
nem erőltetem a házasságot, igaz a párom elvenne, még csak kérnem sem kell, csak rábólintanom a dologra.
nem a világnak szeretném mindenáron bizonygatni h mi milyen jól megvagyunk. neki bizonyítok minden nap a tetteimmel, ahogy ő is nekem. ezen kívül semmi más biztosíték nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!