Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mi számít veszekedésnek nálatok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi számít veszekedésnek nálatok?

Figyelt kérdés

Furcsa jelenséget figyeltem meg mostanában. EGy rokon is ijedten ránk szólt, amikor nálunk volt, hogy ne veszekedjünk, a férjemmel meg értetlenül néztünk, hogy nem is veszekedtünk.

Illetve egy kolléganőnél ma rákérdeztem, hogy gond van-e, mert lehangoltnak tűnik, erre elmesélte, hogy sokat veszekednek a férjével. A részletesebb elmesélésen én csodálkoztam el, hogy ez veszekedés lenne?

Lehet, hogy nekünk ilyen szempontból magasabb az ingerküszöbünk vagy csak nem vagyunk haragtartóak? Szóváltások mindennaposak, de ha megkérdezik, hogy szoktunk-e veszekedni, egymástól függetlenül mondjuk azt, hogy szinte soha.

Nálunk amolyan hagyomány egymás froclizása, a beszólogatás, de egyikünkből se vált ki haragot.

Lehet ennyire eltérő a szubjektív megítélése a veszekedésnek?

2013. júl. 12. 19:02
 1/6 anonim ***** válasza:
Mi sem szoktunk veszekedni. Max vitázni.Nekem az számít annak,ha valaki valakivel ordibál...stb.
2013. júl. 12. 19:08
 2/6 anonim ***** válasza:
Mi sem szoktunk.Ha szabad kérdeznem,mik voltak azok a példák,amiket te mondtál?Mármint konkretizálva,lenne viszonyítási alap hozzá.Ez amúgy szerintem ember függő is,hogy ki mit tart veszekedésnek.Lehet,hogy ott,abban a pillanatban olyan volt a helyzet és az ember kedve,hogy veszekedés lett belőle.
2013. júl. 12. 19:19
 3/6 A kérdező kommentje:

Előfordul, hogy úgymond leugatjuk egymást. Konkréttal azért vagyok bajban, mert ahogy mondtam, abban a pillanatban lépünk is tovább és elfelejtjük. Olyan szokásos viták vannak, hogy ki mire emlékezett rosszul, vagy hülyeséget mondott. A tipikus "de az úgy volt...de az nem úgy volt" típusú vita.

Mondjuk én is ilyen környezetben nőttem fel, a szüleim a végén gyakran már elviccelték és groteszk helyzetekbe fulladt a veszekedés. Ordibálni mi sem szoktunk, ha nagyon felmegy a pumpa, inkább rácsukjuk a másikra az ajtót.

2013. júl. 12. 19:25
 4/6 anonim ***** válasza:
10 éve vagyunk együtt, mi szoktunk vitázni, néha veszekedni is, de soha nincs sértődés. Körülöttünk sokan, mint nálatok a rokon, kiakadt, de furcsa mód a mézes mázos, soha nem veszekszünk párok már nincsenek együtt.Nem klappolhatunk és néha van, hogy kiadjuk a gőzt, de tudod a legjobb a békülős szex.
2013. júl. 12. 19:28
 5/6 anonim ***** válasza:
A veszekedés fogalma pont,hogy egy szubjektív fogalom szerintem.:) Általad írt szituban már Mi is voltunk,amikor Mindketten meglepődtünk mondtuk,hogy Nálunk ez nem veszekedés. Viszont olyan is szokott lenni,amikor Én azt hiszem,hogy nem veszekszem (nem is),de a Párom már annak fogja fel. Ő a Férfi,Neki tulajdonképpen minden az,ami véleménykülönbég:) illetve annak tudja/próbálja titulálni. Szóval igen szubjektív.
2013. júl. 12. 20:07
 6/6 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok,javítok "illetve annak tudja/próbálja titulálni" ->ezt Én látom így,hisz Ő nyilván úgy érzékeli,hogy veszekszem Vele,amikor nem egyezünk,nem csak "annak titulálja" de Mindenkinek más a küszöbe ez tény.De nyilván kapcsolatban a két fél tisztában van a másik küszöbével,mégha az különböző is,szóval így visszaolvasva részemről bunkóság volt így fogalmazni.:)
2013. júl. 12. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!