Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tehet egy férfi ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehet egy férfi ha a felesége minden ok nélkül elhidegül tőle?

Figyelt kérdés
2013. júl. 11. 15:21
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
A sógornőm azt mondja, hogy nem tudja mi történt úgy érzi megfullad ebben a kapcsolatban. Viszont válni nem akar... Mit lehet tenni?
2013. júl. 11. 16:20
 12/24 anonim ***** válasza:
89%
Van lehetőség külön tölteni valamennyi időt ? Különköltözni ? Vagy külön elmenni nyaralni ? Ilyenkor általában leülepednek a dolgok és jobban el lehet dönteni, hogy merre tovább.
2013. júl. 11. 16:26
 13/24 A kérdező kommentje:
Van három gyerekük így nehéz lenne különköltözni. Hogyan beszélhetné a bátyám rá, hogy csináljanak közös programokat?
2013. júl. 11. 16:31
 14/24 anonim ***** válasza:
93%
Én is voltam hasonló helyzetben. Nekem a közös, erőltetett programok csak rontottak a helyzeten, mivel egyszerűen nem akartam vele lenni. Egyedül jobb volt, ahol átgondolhattam, mit is szeretnék, hogyan, merre tovább.
2013. júl. 11. 16:39
 15/24 A kérdező kommentje:
Pedig mindenük megvan nem tudja a tesóm, hogy mi történt.
2013. júl. 11. 16:44
 16/24 anonim ***** válasza:
92%
Azért az állandó munkahely-gyerek-háztartás robotba bele lehet ám fásulni tisztességgel. Van néha ideje önmagára ? Van lehetősége egyedül is feltöltődni ?
2013. júl. 11. 16:51
 17/24 anonim ***** válasza:

Olyan nincs, hogy ok nélkül. Jó lenne többet tudni a kapcsolatotokról. Vagy un téged, vagy keveset vagytok együtt, terhesség után nem kívánja szexet, van valakije. Nem kedveskedsz eleget, vagy pedig túlságosan a tenyerén hordoztad, és már az is uncsi neki.

Amúgy bírom, hogyha nőkről van szó, mindenki a szeretetéhség dumát nyomatja. Szóval a nő, ha félreqrna, vagy már nem szereti a pasit, csak szeretetéhes.

2013. júl. 11. 16:59
 18/24 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy depressziós csak a feleség sem tud róla.

Azt irtad, hogy a feleség megfullad ebben a kapcsolatban, ennek az okát kell kideriteni, hogy miért érzi ezt.

2013. júl. 11. 17:58
 19/24 anonim ***** válasza:

Egy nőt nemcsak egyszer kell megszerezni. Folyamatosan küzdeni kell érte,mivel csak akkor virágzik ha szeretve van.

Vegyen neki virágot, egy ágybareggelit, udvaroljon. 90%,hogy bejön

2013. júl. 11. 18:42
 20/24 anonim ***** válasza:
az, hogy mindenük megvan, meg hogy a férj elviszi ide-oda, meg megvesz neki mindent, nem jelenti azt, hogy a nő majd ettől halálosan rajongani fog érte....tudod, a nőknek néha egy utazásnál vagy egy ékszernél sokkal többet jelent azt, hogy a férje elmosogat helyette mondjuk minden második este, vagy magától észreveszi, hogy teli a szemetes....nekem legalábbis nőként ez a tapasztalatom...az ilyen apróbb kedvességek számomra sokkal jobban "meghozzák a kedvemet" a páromhoz, mintha hazaállít egy csokor virággal, de minden megy tovább a mókuskerékben
2013. júl. 11. 20:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!