Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye ennek már nincs értelme?
adott anyuka apuka 2 kisgyerek,.
apuka eljárogat hetente 1-2 szer bulizni,kocsmázni ismerősökkel családtagokkal.ez még egy dolog.
na de ami ott folyik,hogy apuka tapizza fogdossa a csajokat a kocsmában az ivócimborák meg adják alá a lovat
itthon sok a veszekedés nem törődik a családjával,csak eljár dolgozni,a melóval nincs baj,itt az emberi oldalával vannak gondok.buli buli hátán és csajozik is ez biztos,bár megcsalásról eddig nem volt szó,de hazudik sokszor.
anyukának elege van de nagyon, nem boldog már,szereti még a férjét de nem bír már élni így,ezért apukát szeretné elküldeni elválni. csak a veszekedés,elhidegülés van.
hiába a beszélgetés a férj nem akar beszélni,
mikor anyuka várandós volt akkor is bulizott de nagyon keveset,ez a csajokat fogdosós sztori is most derült ki.
nincs értelme már ennek a házasságnak ugye?
és persze anyukával úgy beszél mint egy felmosóronggyal.
"apukát szeretné elküldeni "
Azért ha nem az anyuka kizárólagos házasság előtti tulajdona a lakás azért ez nem ilyen egyszerű.
Párterápia szerintem is hasznos lenne.
anyukáé a lakás a párterápia meg hát...
harmadik válaszoló erre inkább nem reagálok
Én nem hiszek a párterápiában. Szerintem ha két ember egymás között nem tudja megoldani a problémákat, akkor egy harmadik fél bevonásával sem fog menni (orvos, pszichológus, bármi).
Anyuka vagy tűr, vagy válik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!