Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogy hozható vissza a szenvedé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy hozható vissza a szenvedély a házas életbe? Monoton az együttlét, egyik fél sem indul be igazán, ezért nem is jön össze az aktus (nincs erekció, nedvesedés).

Figyelt kérdés

2013. júl. 6. 00:36
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
#19 is nagyon jó: Direktbe hoztad fel.
2013. júl. 9. 14:01
 22/34 omba ***** válasza:

Hirtele itt egy ötlet, de hát ez se nagyon jön be:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__hazassag_..

2013. júl. 9. 17:49
 23/34 omba ***** válasza:

Ha meg jól látom, nem a szenvedély, az erekció a probléma, hanem az őszinteség, ami hát alapja minden kapcsolatnak.

De hát ne komplikáld a dolgot, kérdezd meg, szépen, kedvesen, hogy akkor te meg miként elégítsd ki (teljesen jogos) igényeidet?

2013. júl. 9. 17:51
 24/34 A kérdező kommentje:
én bármit megtennék ha kielégüljön ő is, és rendesen menjen a dolog, de a mit tegyek kérdésre, annyi a válasz h jó így v nem tudom
2013. júl. 9. 23:25
 25/34 omba ***** válasza:

Rémes lehet egy ilyen hallgatag kovbojjal.

lehet valami szervi baja is, - de hát akkor is furi, hogy lazán a szemedbe hazudik.

Akár lehet egy másik nője is, bár amikor nekem volt még feleségem, és még egy nő, akkor otthon igyekeztem ám, nehogy feltűnjön a dolog.

Tulajdonképpen mi tart együtt benneteket?

2013. júl. 9. 23:32
 26/34 anonim ***** válasza:

"én bármit megtennék ha kielégüljön ő is, és rendesen menjen a dolog, de a mit tegyek kérdésre, annyi a válasz h jó így v nem tudom"

Megin a nyúl támadt a rókára: Te szeretnél valami újat, magad miatt, és ő segítsen (találjon ki) valami ötletet. Nem pedig kötelességből vagy önfeláldozásból.

A másik barátnőt én is valószínűnek tartom, de lehet még csak ismerkednek… Ki tudja, ehhez itt nincs elég infó.

2013. júl. 10. 05:44
 27/34 A kérdező kommentje:
ha nem velem van, melózik, úgyhogy új bnő kizárt
2013. júl. 10. 08:19
 28/34 anonim ***** válasza:

Valami oka volt a hazugságának.

B. nő is lehet, de bármi más, ami mostanság jobban foglalkoztatja. És hogy mikor, hol van, és mit csinál arra ne adj. Ha keres alkalmat, időt bármire, vagy bárkire, hidd el magtalálja.

Azt gondolom, nem szex orientáltan közösen időt tölteni, BESZÉLGETNI, mindenképp jó ötlet

2013. júl. 10. 10:43
 29/34 anonim ***** válasza:

"én bármit megtennék ha kielégüljön ő is, és rendesen menjen a dolog," - Kérdező, férfiként mondom (bár szerintem a nők is így vannak vele zömmel) hogy borzalmasan stresszelő dolog, ha a kielégülés elérése elvárásként jelenik meg, ez az egyik legtutibb szexgyilkos... Amikor a partner tudatosan meghiúsítja, hogy az ember a szex nevű TÁRSASjátékban a másikkal foglalkozzon akkor, amikor ő maga éppen nem vágyik kielégülésre... "el kell mennem, el kell mennem, mert a másik addig úgyse hagy békén"... ez lássuk be, szörnyű...

Ha javítani akarsz a szexualitásotokon, akkor pont ez az, amit nagyon sürgősen el kell felejteni, az elvárásokat, teljesítmény-kényszereket. Ha együtt vagytok hogy jól érezzétek egymást, akkor az legyen a cél, hogy jól érezzétek egymást, és nem a kib. orgazmus hajszolása mindenáron. Az ha van, az persze jó, de a szexuélis együttlét anélkül is élvezetes lehet, pusztán a másikkal való foglalkozásért...

A szexualitás és a teljesítménykényszer nem összeférhető dolgok.

2013. júl. 10. 11:09
 30/34 A kérdező kommentje:
nem hajtom, hogy muszáj elmenni, de ha kb. 2-3hét orgamuzmentesség után megkérdezem, hogy esetleg a kanyarban volt e, vagy ilyesmi, az csak nem kényszer
2013. júl. 10. 14:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!