Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérlek adjatok tanácsot hogy ne legyek egy házisárkány!?
Hát én tényleg nem értelek.
Ez az ember egy barom, te meg még a seggét nyalod.
- mert velem nem tud kikapcsolódni, nem tudja elengedni magát
- Csak azt várja tőlem hogy mindig fogjam be a számat és helyeseljek.
Éljenek a remek házasságok :)
Velem is beszélt már hasonló stílusban a párom, mondjuk másról, én közöltem vele, hogy bírom a kritikát, de azt szépen mondja, segítő szándékkal, mert soha többé nem vagyok kíváncsi arra, hogy kiakadva, ítélkezve vág a fejemhez dolgokat! (főleg ok nélkül..)
A helyedben megmondanám a férfinek, hogy te megérted őt, és átlátod a nézőpontját, de tiszteljen meg azzal, hogy kedvesen beszél veled, nem kell ahhoz durvának lennie, hogy megértsd, mit is szeretne! Szépen mond el neki, hogy megérdemel egy kis szórakozást a barátaival, de nagyon rosszul estek a szavai, és szeretnéd ha máskor ilyen nem fordulna elő! Ezeket szépen, kedvesen és higgadtan mond, mert különben ugyanabba a hibába esnél, mint ő! Értem én, hogy lehet neki igaza, és most igyekszel a kedvében járni, de azért még nem kellene ilyen módon viselkednie veled!!!
11:24es: Mondtam neki ezt tegnap este, abszolút nem durván, elmondtam, hogy én ilyen vagyok, engem bántottak ezek a megjegyzések. Az a válasza általában mindenre hogy hülye vagyok ha ilyeneken megsértődök. És hiába mondom hogy de különböznek az emberek, ami neki hülyeség, az nekem nem az.. És egyszerűen ezt nem érti meg.
Fúúú... most így vissza olvasni a soraimat... lenne min változtatni. Még jó hogy a napokban ígérte meg hogy vissza fogja magát. Azt hiszem ennyit erről. Nem tudok már mit csinálni.
Én pedig azt nem értem meg, hogy egyesek miért akarják tulajdonuknak tekinteni a társukat ? Kérdező, ne vedd magadra, egyáltalán nem Neked szól, általánosságban írtam. Miért jó, ha nem hagyjuk a másikat levegőhöz jutni, nélkülünk is létezni ?
Egy kapcsolat egyáltalán nem arról szól, hogy ismerni akarom a másik minden gondolatát, ettől egy idő után meg lehet őrülni. Igenis békén kell hagyni a másikat, nem csesztetni, ha egyedül akar lenni, vagy olykor kikapcsolódni másokkal is. És ennek kölcsönösnek kell(ene) lennie. Éppen ezek a szabadságok erősítik meg az egymáshoz tartozás érzését, a hiányérzetet, azt, hogy szabad vagyok, bármikor elmehetek, mert bíznak bennem és viszont.
A szabadságból ritkán akarnak kitörni a felek, ha viszont fojtogatóvá válik a kapcsolat, abból előbb-utóbb menekülés lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!