Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mi miatt volt az eddigi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi miatt volt az eddigi legnagyobb vitátok a párotokkal, férjetekkel?

Figyelt kérdés
2013. júl. 2. 18:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Pár éve rábeszéltem, adjuk kölcsön a pénzt az ő első házasságából született gyerekének.

Azóta sem a "gyerek", sem a pénz nem került elő. 3 éve.

2013. júl. 2. 18:43
 12/17 anonim ***** válasza:
Mi elég makacsok vagyunk így mi sok mindenen összekapunk.
2013. júl. 2. 18:48
 13/17 anonim ***** válasza:
Semmi. Nem szoktunk veszekedni,max nagyon ritkán kicsi vita van köztünk. 6 éve vagyunk együtt!
2013. júl. 2. 18:48
 14/17 anonim ***** válasza:

Én nagyon béna vagyok, mindig mindent elejtek, felborítok. Ezt a környezetem egy idő után nehezen tolerálja és egyszer a párom is bunkón beszólt. Engem viszont ez nagyon bántott, mert az előző párom mindig üvöltött velem, ha valami így tönkre ment: 'És akkor most te fogsz újat venni? Haaaa????'

NA szóval elkezdtem bőgni, mert felszakított régi sebeket, ő nem értette, azt mondta hülye vagyok, én meg még jobban bőgtem, ő ott hagyott, én meg megsértődtem, hogy meg sem próbált megvigasztalni.

JA szénsavas vizet nyitottam ki és vizes lett a konyhapult... rossz passzban voltunk, azt hiszem :D

2013. júl. 2. 19:42
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Abortusz után fél évvel sem akart szexelni, mert félt, hogy megint teherbe esek. Gyógyszer mellett lettem terhes 18 évesen, ő 22 volt. Utána váltottam másik fajtára. Mondtam neki, hogy ha magától nem tudja ezt elfelejteni, akkor vagy menjen el pszichológushoz, vagy hagyjon el, mert én nem csak akkor akarok szexelni, amikor már jöhet a gyerek, 5-10 év múlva. Megsértődött, aztán valahogy túltette magát rajta. Ennek már 6 éve, azóta összeházasodtunk és született gyerekünk, akkor, amikor már mi is készen álltunk rá. Szerencsére minden rendben továbbra is.
2013. júl. 2. 21:43
 16/17 anonim ***** válasza:

A legutóbbi elég csúnyára sikerült...

3,5 éve fizettük közösen a kocsi hitelt, ami most lejárt. Megjött a törzskönyv, és ahelyett, hogy behozta volna nekem megmutatni, szaladt a nagyanyjához meg a nővéréhez, akik kihasználják, hülyének nézik, kibeszélik stb...

Nekem ez nagyon rosszul esett, hangot is adtam a véleményemnek... Rátesz egy lapáttal, hogy kismama is vagyok, és a hormonok igencsak szórakoznak velem... :S

2013. júl. 2. 23:32
 17/17 anonim ***** válasza:
mi apolitikán vitázunk folyton. Eléggé eltérőek a nézeteink, inkább fel sem hozom a dolgot. egyéb területen minden rendben
2013. júl. 3. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!