Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi miatt volt az eddigi legnagyobb vitátok a párotokkal, férjetekkel?
Pár éve rábeszéltem, adjuk kölcsön a pénzt az ő első házasságából született gyerekének.
Azóta sem a "gyerek", sem a pénz nem került elő. 3 éve.
Én nagyon béna vagyok, mindig mindent elejtek, felborítok. Ezt a környezetem egy idő után nehezen tolerálja és egyszer a párom is bunkón beszólt. Engem viszont ez nagyon bántott, mert az előző párom mindig üvöltött velem, ha valami így tönkre ment: 'És akkor most te fogsz újat venni? Haaaa????'
NA szóval elkezdtem bőgni, mert felszakított régi sebeket, ő nem értette, azt mondta hülye vagyok, én meg még jobban bőgtem, ő ott hagyott, én meg megsértődtem, hogy meg sem próbált megvigasztalni.
JA szénsavas vizet nyitottam ki és vizes lett a konyhapult... rossz passzban voltunk, azt hiszem :D
A legutóbbi elég csúnyára sikerült...
3,5 éve fizettük közösen a kocsi hitelt, ami most lejárt. Megjött a törzskönyv, és ahelyett, hogy behozta volna nekem megmutatni, szaladt a nagyanyjához meg a nővéréhez, akik kihasználják, hülyének nézik, kibeszélik stb...
Nekem ez nagyon rosszul esett, hangot is adtam a véleményemnek... Rátesz egy lapáttal, hogy kismama is vagyok, és a hormonok igencsak szórakoznak velem... :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!