Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért nem mondja meg az igazat a férjem?
Közelítsük meg a problémát matematikai úton.
egy férfinél 2 perc a szex.
10/2=5
Tehát ezalatt ötször megcsalt.
Én se mondanám meg a feleségemnek ha bevásárlás közben öt másik nőt megdugtam.
Atyaég, most jut eszembe, a férjem vasárnap leszaladt a reggelihez narancsléért és kenyérért a tőlünk 3 percre lévő boltba. És tíz perc múlva ért haza! Jöjjön csak haza, a sodrófával várom! Ha szaladt a kasszához fizetni, akkor is max 1 perc alatt fizetett, vagyis 3 + 3 + 1 = 7 perc, mit csinált a maradék 3 percben?!!!
:D
Páromnak olyan a munkaideje, hogy akkor mehet haza, ha végeztek az aznapi munkával. Ez lehet 2 órakor, lehet 4-kor. Biztos oda kéne mennem az üzem elé, vajon tényleg aznap csak 4-kor végzett, vagy 2-kor, csak hazudik és megcsal. :D
Bizalomról hallottál már? Mit csinált volna 10 percben a férjed?
Te most tényleg a perceket számolod? Nézz már magadba, ez szánalmas.
Különben érzem hogy most is másra gondol, lehet hogy rám?!?!
Nem tudom miért nem mondja meg az igazat, de jót nevettem a válaszokon. :)))
Egyébként, minden távozásnál ellenőrzöd a széljárást és a hőmérsékletet?
Rosszul számoltok, itt nem 10, hanem 20 perccel nem tud elszámolni szegény férj. (50 perc a benzinkút tőlük oda-vissza, tehát csak haza 25 perc, amit a férj most 45 perc alatt tett meg.) Nem mintha számítana, így is úgy is beteges ez az egész.
Én már eleve ott elakadtam, hogy honnan tudod mikor ért a benzinkútra. Honnan tudod percre pontosan, hogy mennyi idő volt a vásárlás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!