Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mennyire tartjátok furának...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire tartjátok furának azt, ha egy harmincas házaspárnak nincs gyereke?

Figyelt kérdés
7 éve vagyunk házasok, mostanában látszik, mennyire elrepült az idő, a barátainknak már szinte kivétel nélkül van gyerekük, még annak is, aki régen nagyon kicsapongó volt. Igazából már fiatal anyuka úgysem leszek (34 éves vagyok), mostanában pedig úgy tűnik, ez a dolog nem is fog megvalósulni. A férjem 39 éves, de most jött rá a ki akarom élni magam időszak, sok időt szentel a hobbijainak, én meg támogatom. Aztán úgy voltam vele, hogy nekem is jó így, csomó mindent csinálunk együtt és külön is, nem fásulunk bele az életbe. A barátaink viszont mindig ezzel cikiznek, hogy már összehozhatnátok egy gyereket, nekem ez már olyan kellemetlen, nem tudok rá mit mondani. Férjem általában azt mondja, hogy nem lenne időnk rá. Úgy érzem, kezdenek kirekeszteni minket, mi vagyunk azok, akiket nem is tudnak mire meghívni már, mert általában a kicsikkel gyűlnek össze, szülinapi zsúr stb. Nem tudom, miért történik ez, vagyis nyilván tudom, csak azt nem, hogy miért kell ezzel cseszegetni a másikat.
2013. jún. 30. 20:46
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Szerintem annyiban fura, hogy ti vagytok a kisebb százalék. Én csak 24 éves vagyok, mégis mindenki azt kérdezi, mikor lesz esküvő, gyerek, holott most nyögjük a felújítás költségeit, hova férne bele egy gyerek. De még egy tisztességes lagzira sem telne. El tudom képzelni, mi lenne, ha 10 év múlva nem lenne gyerekem. Már így is agyfa.t kapok attól, ha megkérdezik, mikor lesz gyerekem, és ez csak rosszabbodni fog minden évvel. Szerencsée a barátaimnak még nincsen, így legalább onnan még nem kapom az ívet. Te meg már mindenhonnan.

Nézd én a szüleidet megértem, mert nyilván szeretnének egy cuki unokát, és várják, hogy újra babázhassanak. De hogy a barátaidnak miért fáj, hogy nektek nincs gyereketek, azt nem értem. Lehet azért, mert nekik ez életük élménye, és azt gondolják, kimaradtok belőle. De biztosan nem rosszindulatból mondják ők sem.

Szerintem itt az a probléma, hogy legbelül te igenis szeretnél gyereket, hiszen most is csak a férjedre hivatkozol. Ha nem szeretnél, nem esne rosszul, csak bosszantana. A férjednek meg kapuzárási pánikja van gondolom, bár kicsit még fiatal hozzá, de hát a 40 az ijesztő szám... Szerintem ha ő lehiggadt egy kicsit, lehet hogy pont ő fog akarni gyereket.

Addig is üsd el valami poénnal a haverok piszkálódását.

2013. júl. 1. 16:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!