Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most miért nem lehet ránézni más nőre? 26/F
Ha most te lennél a nő, akit pofán vágott volna a férje, mert másra ránéz, már rég ízekre lennél szedve. Most hol van az a sok önérzetes nő? Vagy tényleg nagyobb bűn más pi-csákat megnézni, mint az, hogy pofon vágják?
Nem volt indokolt egyáltalán megütni a másikat ezért. Ha nem bírja felfogni csepp kis eszével, hogy a férfi másként működik, és már egy ilyen esettől ennyire kiborúl, igencsak pakolnám a cuccom.
Nyilván a pofon nem mentség. Nem kéne verekedni...
De én is amondó vagyok, hogy ritka nagy parasztság, ha a párod jelenlétében bámulsz más nőket.
Most komolyan. Értem én, hogy miniszoknya szezon van, de tényleg nem lehet megállni, hogy megbámulj valakit legalább, ha ott van a párod? Szerintem ez nem nagyon nehéz, mert ffiak milliói teljesítik. Bár lehet, hogy itt van a kutya elásva, a kisfiúknak nincs akkora önuralmuk, mint a ffiaknak.
Ettől függetlenül a verekedés pedig oltári túlzás, szóval szerintem egálban vagytok :D
ne legyél seggf*j...nem az a lényeg hogy megcsalnád e vagy sem vagy tetszik e másik nő vagy sem.
Tiszteld annyira a feleséged hogy nem bámulsz meg előtte másik nőt. Nézelődni szabad de nem látványosan a feleséged szeme láttára. megérdemelted a pofont. mert egy bunkó vagy. és hiába vetted feleségül, egy nő ha a párja mellőle mást bámul azt érzi hogy nem elég szép és neked más is tetszik rajta kívül. ha te ezt érezteted vele majd keres olyat aki viszont őt bámulja és őt tartja jobbnak. innen indulnak ki a problémák ha ezt rendszeresen csinálod nagyon megbántod a feleséged. fejezd be
Egyszerűen nem értelek titeket. Valaki elkezdte, aztán mindenki vakon üvöltve a BÁMULTAD szót, megy utána. A kérdésben szereplő "Pedig csak végig néztem rajta mert csinos volt nagyon." mondat senkinek sem szúrt szemet?
Hogy a kérdésre válaszoljak: Magyarázd el a feleségednek, hogy ha valakit esetleg megnézel, annak nincs szexuális töltete. Számodra ő a legjobb, eszed ágában sincs másokkal kipróbálni, megbízhat benned. Van viszont egy egészséges szépérzéked, s ez megkívánja a szép látvány befogadását. S mi tagadás, egy jól megformált emberi test nem szűkölködik szépségben. Hiszen annyi szobrászt, festőt is megihletett már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!