Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most miért nem lehet ránézni más nőre? 26/F
Igazad van, de mégsem teljesen.
A feleség (jó esetben) szereti azt érezni, hogy ő a férjnek a legszebb, legjobb, legvonzóbb.
Ha más nőt nézel, feltűnően, hogy ő is észreveszi, azzal azt érzi, hogy más is tetszik neked, nemcsak ő.
A pofon egyértelműen túlzás, ez tény. Te meg legközelebb ne akkor nézelődj, ha a nő látótávolságon belül van...:)
Vagy mondd, hogy igen, megnéztem, de tudod, te jobb vagy! :)
Önbizalomhiánya van, erre biztos, hogy utaltak már más jelek is, csak a kedves férfiaknak nem tudják felfogni az egyértelmű jelzéseket sem.
Erre meg nem az a megoldás, hogy megnézed a nagyon csinos lányokat.
Tudod mit érez olyankor? Hogy az a másik nő neked jobban bejön, mint ő, őt d*gnád, ő az álomnő, nem a feleséged.
Kulturáltan is meg lehet nézni egy csajt, nem úgy hogy csészealjnyi szemeid lesznek tőle.
Nem tudom , nem voltam ott, nem láttam hogyan nézed meg, de azért bevallom egy egy csinos csajt én is megnézek pedig nő vagyok.
Mondjuk pofozkodni nem fogok ezért senkivel...
Kicsit túlzásnak tartom.
Érdekes, az én férjem megértette, hogy ez nekem szarul esik és a társaságomban nem bámulja őket. Biztos odapillant, én nem mondom, hogy nem, de nem veszem észre és ez a lényeg.
A barátaival nézegesse őket vagy egyedül, de előttem ne.
Én is megnézem a jó pasikat, de a tiszteletet megadom a férjemnek.
A pofon hatalmas túlzás volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!