Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondanátok nekem érveket a házasság mellett?
Nem semmi érveket kaptál "mellette",remélem azért máshol is utána olvasol,láttam a napokban több ilyen kérdés is volt (pl.: http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__hazassag_.. ahol jobb érveket/magyarázatokat olvashatsz.
Nem értek egyet azzal,hogy aki így gondolkodik,mint a Kérdező,annak fölösleges magyarázni.Én is ilyen voltam Nő létemre,mint Ő,mégis már átálltam a "másik oldalra".Bennem idővel a Szerelmem fordította át a gondolkodásomat a házasságról....,megértettem és átéreztem amit mondott,tehát mostmár azt hiszem nem ódzkodnék....Pedig egyszerű és rövid álláspontja volt.
Lehet,hogy Neked is elsősorban a Pároddal kéne erről elbeszélgetned,aztán itt is olvashatsz még utána,vannak itt is,akik akár meggyőzhetnek/Veled is megértethetik a dolgot.
Kérdező erre meg én azt mondom, HA CSAK EGY DARAB PAPÍR,AKKOR KIBÍROD ÉS ELVESZED FELESÉGÜL.
Hisz csak egy papír,nem nagy dolog,pár aláírás és kész :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!