Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek ez így normális,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez így normális, én már teljesen kezdek kikészülni, hogy nincs családi életünk?

Figyelt kérdés
Az én férjem egy lovardában dolgozik 3 éve,mert nem kapott más melót.2-en vannak majdnem 60 lóra.Meló reggel 6-este 8-ig.Két(!)hetente szabad a vasárnap.De ez is csak elvileg,mert sokszor berendelik legalább délelőttre ilyen-olyan indokokkal.Ha mégis otthon van az egész napot átlussza..Ennyit a családi életről:(Szabadság nincs,betegállomány nincs,ünnep nincs semmi nincs.Illetve elegünk az van,de nagyon.Mindezt 100nettóért,(de csak 4 órára voltak hajlandóak bejelenteni majd'egy év teljesen fekete meló utánn).
2013. jún. 18. 23:46
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

A nénikéd tanulatlan,az...A férjemmel mindketten diplomásak(igaz csak fősuli,az meg ma már már ciki tudom) vagyunk.Csak telefonról írtam,és még nem vagyok virtuóz az érintőképernyővel.És ki kell,hogy ábrándítsalak.Nincs kocsink,és házunk sincs.A ház anyukámé aki beteg és nem hagyhatjuk magára.

Aúgy meg húde nagyon okos vagy,hogy nem kell elvállalni,miért éhen halni jobb lenne?Vagy álljon sorba a segíjírt?Amit a TE adódból fizetnek?Akkor meg szemét naplopó...Mekkora segg emberek vannak ebben az országban,komolyan...

2013. jún. 19. 10:00
 12/15 anonim ***** válasza:
Pest megye azért messze nem olyan gáz. Számoljatok utána, hogy ha pl. Budapesten vagy nagyobb városban kapna állást, akkor időben-pénzben nem jönnétek-e ki jobban, ha beingázna. Ennél még talán az is jobb lenne. Persze ez hely kérdése is, hogy lehetséges-e elérni nagyobb várost így.
2013. jún. 19. 11:05
 13/15 A kérdező kommentje:
Hát én már így is bejárok dolgozni Bp-re.(35km)Természetesen ő is néz állásokat,de egy állategészségügyi tecnikusi meg egy mezőgazdasági mérnöki végzettséggel,nem olyan könnyű Bp-en.Meg főleg amiatt,hogy 50 feletti :(((
2013. jún. 19. 18:15
 14/15 anonim ***** válasza:

Az összes állatorvosi rendelőbe be kéne adnia a jelentkezését.

35 km-re Pesttől nem kéne enyire tragikusan felfogni a helyzetet, mit szóljon, aki Szabolcsban él?

2013. jún. 20. 10:27
 15/15 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy borzasztóan nehéz, és embert, kapcsolatot próbára tévő helyzetben vagytok, de ez akkor is csak egy átmeneti állapot. A férjed biztos, hogy a kimerültség határán van, amiben tudod, támogasd, had tudjon pihenni, töltődni abban a nagyon kicsi szabadidőben, ami van neki. Ne zúdítsd rá a problémákat, neked is nagyon erősnek kell lenned, hogy túléljétek ezt, amiben most vagytok.
2013. jún. 20. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!