Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti hány évesen ismertétek meg a párotokat? Hány évesen érdemes belemenni egy komoly kapcsolatba?
17 évesen még korai lenne belemenni egy komoly kapcsolatba, ha a másik fél 27 éves?
Mi a véleményetek?
Alapjába véve nem sok a 10 év körülönbség, de ebben az életszakaszban igen! Más lenne a helyzet, ha te 27 lennél, ő meg 37.
Egyik haverom és a felesége között 5 év korkülönbség van, 16 volt a lány, amikor összejöttek. A haverom már végzett a fősulival, amikor a lány elkezdte. Állandóan azt hallgattuk, h csak azt az időszakot éljék túl, amíg ő is elkezd dolgozni, teljesen más problémáik voltak, a lány a fősulis sztorikat mesélte, a srác már unta, ő már átélte ezeket és teljesen átértékelte úgy, h ő már dolgozott. Túlélték végül, de nem egyenes út vezetett a házasságukig.
A másik, h azt írtad, nem volt köztetek még semmi, egy 27 éves pasinak vannak bizonyos szükségtelei. Ha tőled nem kapja meg, ne gondold, h nem szerzi meg máshonnan!
Ill. harmadrészt azok a pasik szoktak ilyen fiatal lányokat keresni, akiknek a saját korosztályukból már nem jut, vmiért deffektesek, viszont a fiatal lányok még tapasztalatlanok, formálhatók. Tudom miről beszélek, van egy 30 éves haverom, aki a 18-20 éves korosztályra bukik, pont ezért.
Jaj,Istenem,annyira ellenszenves,amikor valaki azt állítja magáról tiniként,hogy de ő mennyire érett gondolkodású... 17-8 évesen én is ezt gondoltam magamról,most 4 évvel később meg már kinevetem magam. Megint 4 év múlva szerintem megint ki fogom nevetni magam.
17 évesen nagyon sok a 10 év körkülönbség. Húgomnak volt egy nála 10essel idősebb "udvarlója" 15 évesen,persze húgomnak imponált,hogy hú,egy felnőtt,dolgozó hapsinak tetszik,még most 18 éves korában is próbálkozik a csávó,de húgom már végre észrevette,amit én már 3 évvel ezelőtt is észrevettem,hogy a pasi nagyon gáz,éretlen,buta...
Nekem megvan a véleményem arról,hogy egy ilyen idős lánnyal kikezd egy majd' 30-as pasi. Persze néha bejöhet,de alapvetően szerintem nem normális dolog. Egy ilyen korban lévő lány még lány,nem pedig nő,akárki akármit mond. Gondolkodásilag mindenképp.
De persze legyetek ti a kivételek. Ha jólérzitek magatokat együtt és normális párként működtök,akkor ne foglalkozzatok másokkal. Még velem se:) Senki boldogságát nem akarom elrontani az előítéleteimmel.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!