Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Lányok, ti hány évesen ismerté...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti hány évesen ismertétek meg a párotokat? Hány évesen érdemes belemenni egy komoly kapcsolatba?

Figyelt kérdés

17 évesen még korai lenne belemenni egy komoly kapcsolatba, ha a másik fél 27 éves?

Mi a véleményetek?

2013. jún. 16. 11:13
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
Valamilyen szinten egyetértek veletek,de mégis bennem van az h annyira megegyeznek a terveink a jövőre nézve és nem tudom már h mit gondoljak. Vannak akik biztatnak,hiszen ők is így voltak,sőt,még több korkülönbséggel mégis együtt vannak nagyon rég,de vannak akik ellenzik, és totál összezavarodtam már. :/
2013. jún. 16. 12:25
 22/36 anonim ***** válasza:
87%
Nezd, nyilvanvalo, hogy te meg nem akarsz szakitani vele. Akkor erezzetek jol magatokat, aztan amig jo, addig jo, ha meg mar "beered", es igy megsem jo, akkor szakitsatok. Egyik kapcsolatra sincs garancia, meg arra sem, mikor a parok egyidosek, szoval nyugodtan tervezzetek egyutt, aztan vagy holtodiglan-holtomiglan lesz belole, vagy nem. Ilyen egyszeru.
2013. jún. 16. 13:35
 23/36 anonim ***** válasza:
9%
Én 17 évesen jöttem össze a párommal. Mondjuk akkor ő is még csak 21 lett. De engem pont nem érdekelt volna ki mit gondol... Amúgy 4,5 éve vagyunk együtt.
2013. jún. 16. 13:37
 24/36 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem is kezdj bele, mert hiába mondjuk, hogy mi várható, te még ezt a tapasztalatlanságodból adódóan nem érted vagy érzed át igazán...Legalább megtapasztalod, és akkor majd rájössz, átlátod, úgyhogy nem veszítesz vele, érettebb leszel..:) Kár is kivédeni nekünk, válaszolóknak a lányt ettől a "pofontól", amig nem érzi át, addig újra beleesne...
2013. jún. 16. 13:40
 25/36 anonim ***** válasza:
91%

Alapjába véve nem sok a 10 év körülönbség, de ebben az életszakaszban igen! Más lenne a helyzet, ha te 27 lennél, ő meg 37.

Egyik haverom és a felesége között 5 év korkülönbség van, 16 volt a lány, amikor összejöttek. A haverom már végzett a fősulival, amikor a lány elkezdte. Állandóan azt hallgattuk, h csak azt az időszakot éljék túl, amíg ő is elkezd dolgozni, teljesen más problémáik voltak, a lány a fősulis sztorikat mesélte, a srác már unta, ő már átélte ezeket és teljesen átértékelte úgy, h ő már dolgozott. Túlélték végül, de nem egyenes út vezetett a házasságukig.

A másik, h azt írtad, nem volt köztetek még semmi, egy 27 éves pasinak vannak bizonyos szükségtelei. Ha tőled nem kapja meg, ne gondold, h nem szerzi meg máshonnan!

Ill. harmadrészt azok a pasik szoktak ilyen fiatal lányokat keresni, akiknek a saját korosztályukból már nem jut, vmiért deffektesek, viszont a fiatal lányok még tapasztalatlanok, formálhatók. Tudom miről beszélek, van egy 30 éves haverom, aki a 18-20 éves korosztályra bukik, pont ezért.

2013. jún. 16. 13:41
 26/36 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem elég gáz az a 27 éves, aki egy 17 évessel kezd, aki még gyerek hozzá képest és ott a tojáshéj a fenekén. Én 24 éves vagyok, de nekem kevés lenne egy 17 éves párkapcsolatban, mert sokkal kevesebb tapasztalata van az életben, mint nekem és nem biztos, hogy egyenlő szellemi partnerek lennénk. Tök durva belegondolni amúgy is, hogy érettségi óta mennyit változtam, teljesen más ember lettem. Te is változni fogsz és akkor bajba kerülhet ez a kapcsolat.
2013. jún. 16. 13:49
 27/36 anonim ***** válasza:
88%

Jaj,Istenem,annyira ellenszenves,amikor valaki azt állítja magáról tiniként,hogy de ő mennyire érett gondolkodású... 17-8 évesen én is ezt gondoltam magamról,most 4 évvel később meg már kinevetem magam. Megint 4 év múlva szerintem megint ki fogom nevetni magam.

17 évesen nagyon sok a 10 év körkülönbség. Húgomnak volt egy nála 10essel idősebb "udvarlója" 15 évesen,persze húgomnak imponált,hogy hú,egy felnőtt,dolgozó hapsinak tetszik,még most 18 éves korában is próbálkozik a csávó,de húgom már végre észrevette,amit én már 3 évvel ezelőtt is észrevettem,hogy a pasi nagyon gáz,éretlen,buta...

Nekem megvan a véleményem arról,hogy egy ilyen idős lánnyal kikezd egy majd' 30-as pasi. Persze néha bejöhet,de alapvetően szerintem nem normális dolog. Egy ilyen korban lévő lány még lány,nem pedig nő,akárki akármit mond. Gondolkodásilag mindenképp.

De persze legyetek ti a kivételek. Ha jólérzitek magatokat együtt és normális párként működtök,akkor ne foglalkozzatok másokkal. Még velem se:) Senki boldogságát nem akarom elrontani az előítéleteimmel.

22L

2013. jún. 16. 13:55
 28/36 anonim ***** válasza:
52%
17 évesen jöttem össze az akkor 27 éves párommal :)) Májusban volt 4 éve, hogy együtt vagyunk, másfél éve együtt élünk.
2013. jún. 16. 18:12
 29/36 anonim ***** válasza:
16 voltam, majdnem 17, mikor megismertem a férjem, 4 és fél év van köztünk. Ő az idősebb:) 7 éve vagyunk együtt, másfél éve házasok, és van egy kisfiunk is.
2013. jún. 16. 21:08
 30/36 anonim ***** válasza:
18 évesen 28 éves barátom volt. 4 évig együtt voltunk. Aztán 1 év múlva találkoztam a későbbi férjemmel, aki szintén 10 évvel idősebb.
2013. jún. 16. 22:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!