Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mért ilyen a férjem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért ilyen a férjem?

Figyelt kérdés
Mindig ilyen. Főztem, ettünk. megkértem, hogy etesse meg a kisfiúnkat, mert szédülök. Húzogatta az arcát és azt mondta, hogy ennyi erővel én is szédülök'. Most itt lakunk apámnál. Munkát keres neki apám. Előtte mindig a munkáról beszél a férjem, de egyébként nem foglalkozik vele, hogy lesz-e neki, vagy sem. Mondta apám, hogy lehet lesz egy féltestvérem a feleségétől. Amikor kiment apám a szobából, a férjem olyan mérges lett... Azt mondta nekem, hogy reméli nem lesz testvérem, mert akkor én nem öröklök semmit. Mondom neki, hogy mondhatsz ilyet Erre a férjem: Én csak neked akarok jót. És egyre több ilyen húzása van. Most még egy darabig muszáj egyéb dolgok miatt együtt lennünk, de hogy lehetne normális útra terelni a gondolkodását? Meg hívta az apa telefonon, külföldön vagyunk. Mondom neki, mond meg apádnak, hívjon fel skype-on, az ingyenes. Azt mondja a férjem nekem, hogy -de nem volt otthon. Mondom neki, mindig telefonon hív, sosincs otthon? Aztán elkezdi, hogy hogy lehetek ilyen sz.arrágo f.aszkalap, hogy az ő apján spórolok. Hozzá kell tennem, az én telefonszámlámat apám fizeti, férjemnek nincs telefonja, mert az apja elkérte tőle.
2013. jún. 13. 12:29
 1/9 anonim ***** válasza:

Hát ilyennek született vagy ilyenre nevelték. Vagy mindkettő.

De ha mindig ilyen, akkor miért a meglepődés? Vagy mi a kérdés lényege?

2013. jún. 13. 12:39
 2/9 anonim ***** válasza:
Eddig is ilyen volt, vagy mostanában változott meg?
2013. jún. 13. 12:43
 3/9 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2013. jún. 13. 12:55
 4/9 A kérdező kommentje:
Én 29 ő 33. Másképp viselkedik náluk és másképp nálunk. Ha nincs itthon apám, akkor megy ez, mint őnáluk. Nekem ilyeneket mond az apja előtt, hogy meg kéne nevelnie pár maflással. Én apám előtt meg meghúzza magát, helyesel csak neki. Előtte külön éltünk a szüleinktől, akkor minden rendben volt. Azt mondja, hogy az aja háza az az övé is (mert a fele az övé), úgyhogy lapitsak min sz.ar a füben. Ezt is mondja.
2013. jún. 13. 13:02
 5/9 anonim ***** válasza:
Mindenesetre elég flegma és bunkó.
2013. jún. 13. 13:05
 6/9 anonim ***** válasza:
És te miért hagyod, hogy így beszéljen veled?
2013. jún. 13. 13:08
 7/9 anonim ***** válasza:

Kérdező, a férjednek tipikus "ordító egér szindrómája" van, szép nevén túlkompenzált kisebbségi komplexusa. Vélhetőleg nagyon xarul érzi magát, hogy nincs munkája, hogy nem a sajátotokban éltek, stb, és ennek kifele való kompenzálására vette fel ezt a "macsócsávó"-flegmát.

Egyszerűen mondd el neki - négyszemközt - hogy előtted tök felesleges ezt így előadnia, te pontosan ismered a helyzetét és a problémáitokat, és ettől még pont ugyanúgy férfinak tartod, és tiszteled, mint amikor volt munkája, és a sajátotokban éltetek.

A dolgot komolyan köll venni, mert az "ordító egerek" aztán - ha sokáig nem javul a helyzet - eljutnak egy olyan szintre, ahol már a környezet előtt sem tudnak kompenzálni, és akkor rossz esetben akár végezhetnek magukkal...

2013. jún. 13. 13:37
 8/9 anonim ***** válasza:
Kisebbségi komplexusos. Ha nem talál munkát és nem rendezi a lelki világát időben akkor javaslom, hogy szakíts vele,habár ha szakítsatok akkor sem lehet neked majd sose igazad, te leszel a hibás mindenért. Ez a fajta gyenge jellemű ember mindig másokat okol, hibáztat, másokon tölti ki a haragján, legtöbbször nőkön vagy nála gyengébb embereken. gerinctelennek is hívják a fajtáját. Én egy percig sem tudnék ilyen emberrel élni!
2013. jún. 13. 15:26
 9/9 anonim ***** válasza:
Hogy tudtál egy ilyenbe beleszeretni?
2013. jún. 13. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!